Čtvrtá sezóna Sea of Thieves přináší spoustu obsahu pod hladinou moře
i Zdroj: Hrej.cz
Sea of Thieves Novinka Čtvrtá sezóna Sea of Thieves přináší spoustu obsahu pod hladinou moře

Čtvrtá sezóna Sea of Thieves přináší spoustu obsahu pod hladinou moře

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 9. 2021 15:09

Do moří kooperativní akce Sea of Thieves brzy vypluje čtvrtá sezóna dodatečného obsahu, která tentokrát potěší především ty hráče, které už omrzelo dění “tam nahoře”. Páteří obsahového balíčku budou totiž aktivity na dně moří, konkrétně šestice dungeonů Siren Shrines a nových pokladů Siren Treasuries.

Reklama

  • Čtvrtá sezóna do Sea of Thieves přidává podmořské poklady
  • V Siren Shrines i Siren Treasuries budete čelit nebezpečím vodních potvor
  • Přibývají také nové vzkazy v lahvi

Nová místa budou jednoduše označena na mapách, získávání cenných pokladů ale rozhodně nebude jednoduché. Partám pirátů se do cesty postaví podmořské příšery, které o zloděje ve svém revíru rozhodně nestojí. 

Ale zábava nekončí ani v momentě, kdy daný poklad skutečně získáte. O truhlice totiž samozřejmě můžou mít eminentní zájem i konkurenční posádky, které se zrovna plaví kolem vás. Neopatrní hráči jim můžou poklad doslova nadělit do klína bez větší námahy. Jistější metodou je tím pádem svěřit loot přátelským obyvatelům moře, kteří ho následně vypustí na hladinu v momentě, kdy jsou námořníci na lifrování nákladu připravení. I tak je ale nutné naskákat do vody a truhlice bezpečně zajistit.

Poslední novinkou je nový druh vzkazů v lahvi (obalených korály), které hráče nasměrují k další, jednodušší formě podmořských pokladů. Aktualizace dorazí už pozítří, tedy 23. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama