Crash Bandicoot Wumpa League bude zřejmě oznámeno na The Game Awards. Crash Bandicoot 4 míří na Steam
i Zdroj: Activision
Crash Bandicoot 4: It's About Time Novinka Crash Bandicoot Wumpa League bude zřejmě oznámeno na The Game Awards. Crash Bandicoot 4 míří na Steam

Crash Bandicoot Wumpa League bude zřejmě oznámeno na The Game Awards. Crash Bandicoot 4 míří na Steam

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 10. 2022 08:50 5

Dlouho zvěstovaná hra Crash Bandicoot Wumpa League by mohla být po všech našich informacích velmi blízko oznámení. Podle balíčků, které byly nově zaslány Activisionem vybraným zástupcům tradičního tisku i jiným mediálním influencerům, bude hra oznámena na The Game Awards 2022. Stejně tak dostáváme oznámení ohledně nové verze čtvrtého dílu. Podle oficiálních informací zamíří na novou platformu velice brzy.

Reklama

  • Reklamní materiál naznačil, že domnělá bojovka Crash Bandicoot Wumpa League bude oznámena na letošních The Game Awards
  • Souběžně dochází k potvrzení Steam verze Crash Bandicoot 4: It's About Time. Hra zde podle těchto materiálů vyjde 18. října.

Jak je podrobně popsáno ve videu uživatele YouTube Guy Eh, reklamní krabice od pizzy, která s balíkem dorazí, je ozdobena nápisem „Aku Aku's Steam-in Pizza Shack“. Tento nápis, jakkoli pro někoho nezajímavý, je už na první pohled jemný náznak toho, že dříve exkluzivní Battle.net verze Crash Bandicoot 4 zamíří po spekulacích i do obchodu Valve. Aby se navíc zametly veškeré pochybnosti, že nejde třeba o náhodu či snad chybný výklad, na přiloženém štítku je výslovně zapsáno, že k vydání na Steamu dojde 18. října. 

Krabice, která tuto skutečnost oznámila, také hovoří právě o Wumpa League. Na krabičce je nálepka s nápisem „Chcete ještě více? Vyzkoušejte naši novou pizzu Wumpa za 12,08 $,“ což je poměrně očividné lákání na The Game Awards 2022, které se koná 8. prosince (či také 12.8., píšeme-li datum podle amerického stylu). Dodatečně můžeme připomenout, že samotné vývojářské studio nových dílů už dříve tweetem potvrdilo, že chystá novou hru.

Jelikož už je to nějaká ta doba, co jsme tu o Wumpa League hovořili, dovolme si shrnutí, co o hře vlastně víme. Crash Bandicoot Wumpa League je podle dosavadních spekulací a informací nová hra týmu Toys for Bob (Crash Bandicoot 4, Spyro Reignited Trilogy), jež se po více příběhovém předchůdci údajně zaměří na akci a multiplayer a klasické procházení levelů nahradí bojováním hráčů v arénách. Dle původních plánů měl dorazit už koncem roku 2021. Activision se ale údajně rozhodl pro poměrně značný odklad, a proto hra vyjde až s větším zpožděním.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama