Co přinesl Asus na letošním ročníku For Games?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co přinesl Asus na letošním ročníku For Games?

Co přinesl Asus na letošním ročníku For Games?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 10. 2021 12:00

Minulý víkend proběhl po roční covidové pauze v prostoru výstaviště v pražských Letňanech další ročník populární akce For Games. Ta letos patřila především progamingu, bohatý program pro návštěvníky připravila i společnost ASUS se svou herní divizí Republic of Gamers.

Reklama

Ta obsadila jednu z hal a vyjma volnější neděla připravovala zajímavou nabídku událostí. Čtvrtek patřil především hardwaru, klíčová byla návštěva Michala Šimonka, který v rámci Techroom livestreamu představoval přítomným i online divákům výkonné počítačové sestavy a hardware. V souvislosti s tím zároveň probíhala soutěž Asus DYI, v rámci které návštěvníci sestavovali počítače z dostupných komponent a jeden šťastlivec si sestavený produkt mohl nakonec i odnést domů.

Pátek už se nesl ve více herním duchu. Na stagi proběhl turnaj ve Fall Guys, kterého se zúčastnili influenceři včetně Jirky Krále nebo Alkana. Vrcholem programu pak byla sobota, kdy jsme akci navštívili i my a pořídili fotografie přiložené v galerii. V sobotu totiž Asus spojil síly se streamerem Xnapym, který šéfoval League of Legends turnaji ROG For People. Opět byl kladen důraz na výhry a odměny pro návštěvníky a diváky, stejně tak opět akce probíhala i formou streamu.

Zajímavostí pro PC hráče je určitě spuštění dalšího ročníku soutěže BOOST MY PC. Na stánku byla vystavena hlavní cena, tedy počítačová sestava stylizovaná do polární bílé barvy. Vítěz se dočká osmijádrového procesoru Intel Core i9-11900K s vodním chlazením ROG Ryujin 360, 64 GB RAM, highendovou ROG Strix RTX 3080 a trojice terabajtových SSD od Samsungu. Bonusem k počítači jsou periferie včetně 43palcového monitoru ROG Strix XG43UQ a sestavy myši, klávesnice a sluchátek ROG s doplňky. Tato soutěž stále probíhá, můžete se do ní zapojit na Instagramu ROG.

Vedle toho ROG na stánku představoval svou současnou nabídku notebooků. Asi nejzajímavějším strojem je herní Zephyrus M16, který představuje zlatou střední cestu (vystaven byl i menší a levnější G14 a připravované nákladné nekompromisní monstrum S17). V kompaktním šasi dodával vystavený kousek Core i7 11800H, 16 gigabajtů operační paměti, RTX 3070, 16palcový WQXGA displej nebo terabajtový PCIE 4.0 disk. K dispozici jsou ale ještě další dvě varianty, jedna dražší, jedna levnější v závislosti na grafickém čipu.

Za pozvání na akci děkujeme společnosti Asus. Tento text vznikl ve spolupráci s ní. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama