Chystá Sony odpověď na Game Pass? Podle jednoho z tvůrců God of War tomu tak je
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá Sony odpověď na Game Pass? Podle jednoho z tvůrců God of War tomu tak je

Chystá Sony odpověď na Game Pass? Podle jednoho z tvůrců God of War tomu tak je

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 4. 2021 10:20 2

Vábnička na hráče v podobě Game Passu se za poslední měsíce stává stále významnější. Kontinuální přidávání her, propojení se službou EA Play či nedávná integrace Bethesda Softworks dotváří dojem nabídky, která se odmítá zkrátka těžko. Tohoto faktu si je pochopitelně vědoma i Sony, a už dříve se proto objevovaly stopy toho, že by se podobným směrem mohla ubírat také. Na podporu těchto domněnek se nově staví i autor série God of War, David Jaffe.

Reklama

  • Sony Interactive Entertainment (SIE) má podle David Jaffeho pracovat na protiváze Game Passu
  • Autor Twisted Metal a God of War se odkazuje na své interní zdroje

Podle interních zdrojů Jaffeho, který přímo v Sony pracoval až do roku 2007, má odpověď na Game Pass aktuálně již vznikat. Bez ohledu na své bývalé působení ve firmě a údajné napojení na tamní pracovníky však své tvrzení blíže nerozvádí a spíše se vágně odráží na vlně vlastních spekulací.

„Co vám mohu na základě zpovědi mých tamních kontaktů prozradit, je to, že [Sony] na něčem skutečně dělají. Odpověď na Game Pass je na cestě, byť stále přesně nevíme, oč půjde,“ uvedl Jaffe na vlastním streamu.

V následných slovech krátce obrací svou pozornost ke slovům CEO SIE Jima Ryana. Zde se Jaffe ostře dotýká jeho dřívějšího tvrzení, když uvádí, že nesouhlasí s rozhodnutím výhradně spoléhat na zpětnou kompatibilitu a streamovací službu PS Now. Je však nasnadě dodat, že právě Ryan loni ve svém listopadovém sdělení taktéž doplnil, že v plánu je stále více, než kolik mohl svého času prozradit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama