Chybějící události mezi Jedi: Survivor a Fallen Order si bude možné doplnit z oficiálního románu i artbooku
i Zdroj: Electronic Arts / Respawn
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Chybějící události mezi Jedi: Survivor a Fallen Order si bude možné doplnit z oficiálního románu i artbooku

Chybějící události mezi Jedi: Survivor a Fallen Order si bude možné doplnit z oficiálního románu i artbooku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 8. 2022 08:00

Pokud jde o příběhové provázání Star Wars Jedi: Fallen Order s pokračováním Star Wars Jedi: Survivor, lidé z Respawnu zůstávali prozatím skoupí, jak to chtějí provést. Ukazuje se ale, že mlčení mělo svůj důvod; ačkoli nepochybujeme, že hra vše dostatečně objasní. LucasFilm oznámil, že vynechané události pro zájemce propojí dvěma knihami. Už s ohledem na dostupnost knih lze ale asi očekávat, že knihy budou mít spíše charakter rozšiřujícího než mandatorního obsahu.

Reklama

  • Lucasfilm oznamuje dvě knihy, které překlenou mezeru mezi Jedi: Survivor a Fallen Order
  • Půjde o román a artbook vycházející v březnu a květnu 2023

První kniha, která byla oznámena, je román Star Wars Jedi: Battle Scars. Podle krátkého oficiálního popisu sleduje příběh přeživšího Rozkazu 66, Cala Kestise, jak vede svou posádku lodi Mantis na různá dobrodružství mezi oběma hrami. Román se na pulty obchodů dostane 7. března 2023. Za jeho příběhem stojí spisovatel Sam Maggs, který je například spoluautor příběhu pro Tiny Tina's Wonderlands, Ratchet & Clank: Rift Apart nebo Call of Duty: Vanguard. 

Pro ty z nás, kteří rádi nahlížíme i do zákulisí vývoje, může být neméně zajímavá i druhá kniha. The Art of Star Wars Jedi: Survivor kondenzuje konceptuální umění i komentáře tvůrců do jednoho artbooku od nakladatelství Dark Horse. Tato kniha vyjde 2. května 2023. 

Nové informace poukazují na možný termín vydání Star Wars Jedi: Survivor
i Zdroj: Respawn Entertainment / EA

Nové informace poukazují na možný termín vydání Star Wars Jedi: Survivor

Studio Respawn Entertainment koncem května oficiálně oznámilo pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order, které příští rok…

25. 7. 2022 08:35

Co se týče data vydání připravované hry, ta jej prozatím nemá. Vzhledem k tomu, že se ovšem obě knihy soustředí na první půlku příštího roku, zdá se asi rozumné předpokládat, že v tomto rozmezí vyjde i nová hra. Tomu by ostatně nasvědčoval i zveřejněný plán vydavatele. Společnost Electronic Arts se letos vyslovila, že do března dalšího roku plánuje vydat dvě hry – jednoho zástupce „velké IP“ a jeden remake, patrně Dead Space.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama