Chris Pratt stále láká na filmového Maria, prý bude úplně jiný než kdy dříve
i Zdroj: Gage Skidmore / Wikimedia Commons
Novinka Chris Pratt stále láká na filmového Maria, prý bude úplně jiný než kdy dříve

Chris Pratt stále láká na filmového Maria, prý bude úplně jiný než kdy dříve

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 6. 2022 16:18

Populární americký herec Chris Pratt stále častěji láká na svou další roli slavného italského instalatéra. Zatímco nyní se v kinosálech prohání s dinosaury, už brzy bude čelit Goombám a Bomb-Ombům v roli Super Maria. V rozhovoru pro web Variety prozradil, že bude “jeho” Mario jiný než kdy předtím.

Reklama

  • Chris Pratt tvrdí, že bude jeho filmový Mario jiný než jakého známe
  • Připomíná, že jde o animovaný film

Rozhovor se točil především kolem nového snímku The Terminal List připravovaného pro Amazon, redaktor ale řeč stočil i na připravovaný a zatím nepojmenovaný film Super Mario. Pratt připomněl, že jde o animovaný film, a že nebude po plátně běhat on sám v modrých montérkách. Mariovi propůjčí svůj hlas. S týmem autorů prý pracoval na tom, jak by měla postava znít, a výsledkem je výrazně modernější formát, který se liší od čehokoliv, co jsme kdy z úst Maria slyšeli.

Přípravu snímku tento týden komentoval i šéf animačního a produkčního studia Illumination Chris Meledandri. Poznamenal, že je Chris Pratt ve své roli naprosto skvělý a trochu kuriózně se vymezoval vůči kritice toho, že byl do role italské postavy obsazen někdo, kdo žádné italské předky nemá. Konkrétnější představu ale budeme mít až Pratta konečně uslyšíme, třeba v prvním traileru.

Filmové zpracování Super Maria obsadí do hlavní role Chrise Pratta. Nebude chybět ani Jack Black
i Zdroj: Hrej.cz

Filmové zpracování Super Maria obsadí do hlavní role Chrise Pratta. Nebude chybět ani Jack Black

Ačkoli těžiště Maria leží i po 35 letech existence stále ve světě videoher, propagování populárního údržbáře lze docílit…

24. 9. 2021 11:50
1

Filmový Mario by měl dorazit do kin v dubnu. Kromě Chrise Pratta v hvězdném obsazení nechybí jména jako Anya Taylor-Joy (Peach), Jack Black (Bowser), Seth Rogen (Donkey KOng nebo Keegan-Michael Key (Toad).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama