Chodící cirkulárka nebo mechanický šimpanz. Video představuje mašiny na mrtvoly z Atomic Heart
i Zdroj: Mundfish / Focus Entertainment
Atomic Heart Novinka Chodící cirkulárka nebo mechanický šimpanz. Video představuje mašiny na mrtvoly z Atomic Heart

Chodící cirkulárka nebo mechanický šimpanz. Video představuje mašiny na mrtvoly z Atomic Heart

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 11. 2022 09:46

Robotům v Atomic Heart přeskočilo pár jedniček a nul v jejich řídících jednotkách, což má za následek jednu nemilou věc - jakmile vás spatří, budou se vás snažit zabít. Nové video se věnuje vybraným mašinám, které budete potkávat na každém rohu.

Reklama

  • Ukázka se věnuje robotům z Atomic Heart
  • Hra vyjde 21. února

V ukázce z produkce IGN uvidíte například robota s označením MFU-68 Laborer. Z jeho designu je patrné, že byl koncipován jako jednoduchý pomocník pro různé příležitosti. Mechanické rameno může být osazeno různými pracovními nástroji, k vaší smůle budete narážet hlavně na stroje s kotoučem pro cirkulárky.

RAF-9 Engineer se již může pochlubit složitějšími obvody. Jeho mechanické ruce zvládnou ve všech směrech nahradit lidskou práci, robot tedy obstojí třeba jako číšník, údržbář, elektrikář a tak dále. Poslední “aktualizace” doplnila také řemeslo zabijáka.

Desetiminutová ukázka z Atomic Heart napovídá, jak budou vypadat souboje s bossy
i Zdroj: Mundfish / Focus Entertainment

Desetiminutová ukázka z Atomic Heart napovídá, jak budou vypadat souboje s bossy

O termínu vydání akční řežby Atomic Heart už je rozhodnuto, autoři se tedy mohou naplno pustit do prezentace chystaného…

7. 11. 2022 09:00

Mezi nejpokročilejší modely patří VOV-A6 Lab Tech, zde se již bavíme o moderním robotickém asistentovi. Tenhle chlapík zvládne rychle identifikovat závady na vlastním těle a následně je také opravit. Osvědčil se jako pomocník v laboratoři či na operačním sále. V původní verzi si rozuměl s dětmi a seniory. To už ale dávno neplatí. Narazit můžete i na pokročilejší verzi osazenou lepší baterií a rozšířenou sadou pohybů.

Ačkoli to na první pohled nemusí být patrné, předobrazem modelu MA-9 Belyash byl šimpanz. Tahle bestie je nebezpečná hlavně kvůli možnosti vertikálního pohybu. Velkokapacitní baterie umístěná v hlavě pak umí zažehnout spalující plamen, je tedy lepší držet si bezpečný odstup.

S dalšími roboty se potkáme 21. února. Hra vyjde na PC a konzolich Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Od prvního dne bude dostupná v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama