Chernobylite se blíží svému vydání. Duchovní nástupce série S.T.A.L.K.E.R. dorazí v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Chernobylite Novinka Chernobylite se blíží svému vydání. Duchovní nástupce série S.T.A.L.K.E.R. dorazí v červenci

Chernobylite se blíží svému vydání. Duchovní nástupce série S.T.A.L.K.E.R. dorazí v červenci

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 4. 2021 09:10 6

Potměšilá atmosféra černobylské jaderné elektrárny a Pripjati bude hráčům Chernobylitu naplno otevřena v polovině léta. Vydání plné verze pro PC a konzole minulé generace tak o chlup mine dvouroční výročí Early Accessu, do kterého hra vstoupila v říjnu 2019.

Reklama

Uživatelé Steamu, kteří do Early Accessu dosud investovali, či investovat teprve plánují, mohou vyhlížet aktualizaci, jež podle slov vývojářů zásadně promění dějovou linku, dialogy, lokalizaci, hudbu a závěrečnou úroveň. První část finálního levelu s názvem Heist byla již vypuštěna, vzhledem k čemuž lze vlastnoručně otestovat ochutnávku chystaného obsahu.

Více konkrétně se změna lokalizace projeví přírůstkem dabovaných scén, a to v anglickém i ruském jazyce. Spolu s tím dojde ale i na dokončení všech zbylých lokalizací, jež tvoří francouzština, polština, španělština, italština, portugalština, zjednodušená čínština a japonština.         

Aby nás vývojáři z nezávislého studia The Farm 51 ke koupi dodatečně motivovali, rozhodli se do konce dubna nabídnout i 20% slevu a garanci bezplatného přístupu ke všem DLC při vstupu do Early Accessu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama