České profi hráče Valorantu čeká obří zkouška v boji o místo v nejlepší evropské lize
i Zdroj: Hrej.cz
Valorant Novinka České profi hráče Valorantu čeká obří zkouška v boji o místo v nejlepší evropské lize

České profi hráče Valorantu čeká obří zkouška v boji o místo v nejlepší evropské lize

Komerční sdělení
21. 6. 2023 18:08

Překvapení na VCT Masters Tokio a šance Enterprise na postup do nejvyšší evropské ligy.

Reklama

Mezinárodní turnaj VCT Masters Tokio má za sebou většinu zápasů a dočkali jsme se nejednoho překvapení. V pozitivním světle se ukázali EDG, kteří si připsali dva cenné skalpy. V play-in se postarali o vyřazení NAVI, následně v play-offs poslali domů LOUD. Brazilská organizace nebude na tento turnaj vzpomínat v dobrém, loučí se totiž s turnajem bez jediné vyhrané mapy.

Z evropských týmů to nejdále dotáhli Fnatic. Ti se utkají ve finále s lepším z dvojice Evil Geniuses a Paper Rex. Před nedělním duelem nás čeká showmatch a pravděpodobně i představení nového agenta!

Rozjíždí se také VCT Ascension. Turnaj o postup do nejvyšší evropské ligy odstartuje předkolem a díky skvělým výsledkům nebude chybět ani česká organizace Enterprise! Ta po odchodu Benjyho našla náhradu v podobě německého talenta Buchera. V dresu italských GMT Esports se zde představí také domácí střelec Marteen. 

Úvodní část turnaje se rozděluje na skupinovou a vyřazovací fázi. Z každé tříčlenné skupiny postoupí do pavouku jeden celek. Týmy z druhých pozic si pak proti sobě zahrají o poslední místo v pavoukovi. Následovat bude semifinále a finále.

Vítěz play-in se kvalifikuje do hlavní část Ascension, kde už čeká devět dalších týmů včetně dvou českých stop. Kromě Monsteerra v Acendu jde o Magnuma v norské organizaci Apeks.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama