CD Projektu se stále nedaří vyjednat návrat Cyberpunku na PlayStation Store
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka CD Projektu se stále nedaří vyjednat návrat Cyberpunku na PlayStation Store

CD Projektu se stále nedaří vyjednat návrat Cyberpunku na PlayStation Store

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 5. 2021 04:24 4

Těžko uvěřit, že už je to více než pět měsíců od chvíle, co se Sony rozhodla vyřadit Cyberpunk 2077 z nabídky obchodu PlayStation Store. Nyní vyšlo najevo, že CD Projekt Red zatím společnost nedokázal přesvědčit, že již nastal čas návratu.

Reklama

  • Investoři se doptávali, kdy se Cyberpunk 2077 vrátí na PS Store
  • CD Projekt ale návrat zatím nebyl schopen vyjednat

V posledním rozhovoru s investory se řeč velmi rychle stočila k tomuto problému, zástupci CD Projektu byli dotázáni, zda už se podařilo vyjednat nápravu. Situaci objesnil prezident Adam Kiciński, svou odpovědí ale patrně nikoho nepotěšil. “Bohužel v tomto ohledu nemám žádné nové informace,” řekl zcela na rovinu.

Kiciński připomněl, že konečné slovo má Sony. “Stále pokračujeme v diskuzi, s každým patchem je hra lepší a je na ní znát pokrok, ale jak už jsme řekli, rozhodnutí závisí pouze na Sony, takže čekáme na informaci, že se rozhodli vzít hru zpět. Do té doby vám k tomu nemohu říct cokoliv dalšího.”

Na stejnou otázku přitom odpovídali už v březnu, tehdy byla reakce o něco pozitivnější, společnost se nechala slyšet, že už je Cyberpunk 2077 návratu na PS Store velmi blízko. Asi ani samotný CD Projekt nečekal, že se celá záležitost tak výrazně protáhne.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama