CD Projekt Red oznamuje tři nové Zaklínače, pokračování Cyberpunk 2077 a novou značku pod kódovým označením Project Hadar
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka CD Projekt Red oznamuje tři nové Zaklínače, pokračování Cyberpunk 2077 a novou značku pod kódovým označením Project Hadar

CD Projekt Red oznamuje tři nové Zaklínače, pokračování Cyberpunk 2077 a novou značku pod kódovým označením Project Hadar

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 10. 2022 17:47 1

Studio CD Projekt RED nyní opět delší dobu mlčelo. Sice stále pracuje na Cyberpunk 2077, po oznámení nového Witchera jsme se ale o žádných dalších projektech či detailech o budoucnosti nedozvěděli. To se ale dnes překvapivě mění, polské studio totiž zcela bez varování před pár minutami oznámilo hned několik projektů, na kterých nyní pracuje.

Reklama

  • CD Projekt překvapivě odhaluje budoucnost studia
  • Oznamuje tři nové projekty ze světa Zaklínače
  • Pracuje také na pokračování Cyberpunk 2077

Prvním zmíněným projektem je Phantom Liberty, o kterém víme už od září, kdy nám vývojáři poskytli teaser trailer. Pak ale začínají nová oznámení. Project Sirius je „inovativní způsob vyprávění zasazený do světa Zaklínače, který odvypráví nezapomenutelný příběh pro existující i nové fanoušky.“  Tento titul je v předprodukci a pracuje na něm americké studio The Molasses Flood společně s výpomocí hlavního CD Projekt Red.

Project Polaris je příběhové open-world RPG, které bude pokračováním The Witcher 3: Wild Hunt. Jde o novou trilogii, která má vyjít v horizontu šesti let od vydání Polaris. Pracuje na ní hlavní tým v CD Projekt Red a jde o hru, o jejíž existenci jsme se dozvěděli v březnu letošního roku.

Project Canis Majoris je další příběhové open-world RPG, které není přímo spojeno s příběhem Zaklínače, avšak je zasazeno do jeho světa. O této hře nám CD Projekt neprozradil více, než že na něm má pracovat externí studio vedené veterány Zaklínače a poběží na Unreal Engine 5.

Od Zaklínače se dostáváme k Cyberpunku, respektive Project Orion. Jde o pokračování Cyberpunk 2077, které má naplno využít sílu a potenciál světa této značky. Na hře bude pracovat hlavní studio CD Projekt Red. Společnost pak chce svůj katalog rozšířit také o třetí silnou značku, která nebude souviset se Cyberpunkem ani Witcherem. Project Hadar má být vyvíjen interně a prozatím se stále nachází v konceptové fázi – zrod značky začal ke konci loňského roku, je tedy na úplném začátku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama