Část pokladů v remaku Resident Evil 4 zřejmě objevíte jen se zpoplatněným DLC
i Zdroj: Capcom
Resident Evil 4 Novinka Část pokladů v remaku Resident Evil 4 zřejmě objevíte jen se zpoplatněným DLC

Část pokladů v remaku Resident Evil 4 zřejmě objevíte jen se zpoplatněným DLC

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 2. 2023 12:19

Uživatelé herního fóra ResetEra upozornili na to, že v chystaném remaku kultovního hororu Resident Evil 4 bude část herních pokladů skryta za branami placeného obsahu. Popisky v oficiální distribuci totiž odkazují na to, že některé poklady budou dostupné jen jako součást DLC Treasure Map Expansion.

Reklama

  • Popisek DLC balíčku Treasure Map: Expansion pro Resident Evil 4 naznačuje, že bude obsahovat unikátní poklady
  • Je ale součástí jen u digitální verze hry

“Objevte čekající skryté poklady! S touto mapou budou po celé hře rozmístěny další poklady. Některé z nich lze získat pouze tímto způsobem,” vysvětluje obsah balíčku oficiální obchod Xbox. Pokud tedy nedošlo ke komunikačnímu šumu, budou některé poklady dostupné skutečně jen majitelům rozšíření.

To by nebylo až tak nezvyklé, problém je především v tom, že je Treasure Map: Expansion součástí deluxe edice hry a nelze jej koupit zvlášť. Dražší varianta je ale zase dostupná pouze digitálně. Majitelé fyzické kopie hry tedy za současného stavu nebudou mít žádnou možnost, jak se k bonusovému obsahu dostat.

To někteří uživatelé fóra označují za nepříjemnost, jinak ale upozorňují na to, že jde v podstatě jen o komplikovanější variantu bonusové měny za zakoupení DLC. Hráči by tedy i bez balíčku neměli přicházet o nic významného. Navíc je možné, že bude mapu pokladů možné koupit někdy po oficiálním vydání hry.

Remake Resident Evil 4 vychází na PC, PlayStation 4, 5, Xbox Series a Xbox One už 24. března.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama