Časopis Score mění šéfredaktora
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Časopis Score mění šéfredaktora

Časopis Score mění šéfredaktora

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

19. 2. 2015 15:43 9
Reklama

Časopis Score mění po roce a půl šéfredaktora. Honza Vrobel, který přebíral otěže po Mikoláši Tučkovi, přepustil své místo ve prospěch jiného Honzy, Honzy Modráka alias Bludra. 

Z Facebooku časopisu Score:

Je jen fér, abyste se o tomto dozvěděli co nejdříve, a co nejdříve znamená právě teď! Po přibližně roce a půl končím na pozici šéfredaktora našeho/vašeho/jejich ne časáku. V pondělí uzavřené číslo 253 bude poslední, které jsem ještě vytvářel, to další už bude mít pevně v rukou Honza Modrák, jehož většina z vás určitě dobře zná.

Modrák časopis přebírá po několikaleté pauze. Jakožto veterán české herní scény předtím ve Score působil od čísla 49 na postu řadového redaktora, následně přešel společně s tehdejším šéfem Karlem Papíkem do časopisu GameStar. Na svém kontě má i šéfredaktorování Oficiálního PlayStation Magazínu a neoficiální varianty jeho následníka, týkajícího se konzole PlayStation 2.

Jan Vrobel nyní nemá žádné konkrétní pracovní plány, ale přímo na Score Facebooku slibuje, že se na stránky časopisu vrátí minimálně kvůli recenzi třetího Zaklínače. Naše žádost o rozbor důvodů odchodu byla odmítnuta s odkázáním právě na redakční FB stránky. "Vrobimu" každopádně přejeme hodně pracovních i osobních úspěchů do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama