Call of Duty: Vanguard přináší první plnohodnotnou ukázku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Duty: Vanguard přináší první plnohodnotnou ukázku

Call of Duty: Vanguard přináší první plnohodnotnou ukázku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 8. 2021 20:15

Letošní díl ze série Call of Duty se v rámci battle royale režimu Warzone naplno odhalil v prvním rozsáhlejším traileru. Vedle drsného podobenství evropského a pacifického bojiště se nejnovější díl od studia Sledgehammer pochlubí i východní frontou. K vydání dojde počátkem listopadu, a to na PC i současné a minulé generaci konzolí.

Reklama

  • Event v Call of Duty Warzone odhalil první extenzivní ukázku Call of Duty: Vanguard
  • Hra se v příběhové i online části zaměří na všechny zásadní bojiště druhé světové války
  • V multiplayeru nabídne crossplay, přenášení postupu i otevřenou betu
  • Vydání plné verze proběhne pak počátkem listopadu

V rámci cinematického traileru, jenž byl po vzoru loňského dílu zprostředkován in-game eventem v Call of Duty Warzone, došlo na opulentní sestřih nadcházejících událostí. V plánu studia Sledgehammer je navštívení všech zásadních front druhoválečného konfliktu, tedy nám blízké západní fronty, vzdálenějšího, nicméně stále blízkého východního bojiště, severoafrických plání i odloučené pacifické fronty.

Na rozdíl od Battlefieldu 2042 bude obsahem letošního Call of Duty intenzivní příběhová kampaň, tradiční multiplayer i doplňující režim Zombies po vzoru dílů –  a navíc i přímo od pracovníků – studia Treyarch. Cena bude odpovídat 60 dolarům, resp. 70 dolarům v závislosti na zvolené generaci konzolí, přičemž finálnímu vydání bude předcházet i otevřená beta. Samotné plné verze se pak dočkáme 5. listopadu, a to na PlayStationu 4|5, Xboxu Series, Xboxu One a PC.

Kampaňová část se protentokrát ohlédne za prapůvodem dnešních speciálních jednotek, přičemž zásadní úlohu v této snaze sehraje aktivita čtyřčlenného týmu Task Force One. V jeho středu nalezneme vojína deváté pěší divize osmé britské armády, Lucase Riggse, britského výsadkáře Arthura Kingsleyho, amerického průzkumníka Wadea Jacksona a nedávnou odhalenou odstřelovačku sovětské armády, Polinu Petrovu.

Spolu s dalšími zástupci z řad Spojenců budou smíšená jednotka hrdinů čelit silám Osy napříč Francií, Stalingradem nebo vyprahlým územím severní Afriky. To stejné lze říct i o variabilním balíčku 20 startovních map multiplayeru, v rámci kterého dojde na představení nové anti-cheat ochrany pro PC, vylepšení systémů Gunsmith a Caliber a vylepšeného režimu Gunfight z Modern Warfare (2019). Samotné rozšíření Call of Duty: Warzone o obsah letošního dílu je pak v plánu na pozdější část letošního roku. Na jeho přípravě pracují vývojáři ze Sledgehammer spolu se studiem Raven, přičemž jak už bylo dříve naznačeno, hlavním lákadlem pro hráče Warzone se stane kompletně nová mapa koexistující vedle Verdansk. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama