Call of Duty i utrpení spisovatele. Chystané hry v PS Plus se zdají nyní obzvláště silné
i Zdroj: Activision
Novinka Call of Duty i utrpení spisovatele. Chystané hry v PS Plus se zdají nyní obzvláště silné

Call of Duty i utrpení spisovatele. Chystané hry v PS Plus se zdají nyní obzvláště silné

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 6. 2023 14:20

Obsah her ze základního stupně PlayStation Plus opět unikl předčasně, a to opět vinou bilbill-kuna. Neomylný insider, který o obsahu PS Plus informuje už od roku 2021, tentokrát uvádí opravdu silnou nabídku. Sestavu vede Call of Duty.

Reklama

  • Insider bilbill-kun znovu předčasně oznamuje hry z PS Plus Essential
  • Hry by měly být dostupné od 4. července a oficiálně potvrzeny ještě dnes

Aktualizace

Sony již oficiálně potvrdilo níže uváděnou nabídku včetně data její platnosti.

Původní text

Konkrétní díl série Call of Duty, který si budete moci zahrát, představuje tentokrát Black Ops Cold War (PS4, PS5) z roku 2020. Tentokrát říkáme zcela záměrně, jelikož to není zdaleka první díl, který PS Plus takto poctil. Už dříve bylo možné získat např. předchozí díl série Black Ops 4, WW2, remaster čtvrtého dílu nebo remaster šestého. Nyní je tedy celek o něco kompletnější, a ba co víc, navíc doplněn i hrami, které je hodno si zahrát také.

Call of Duty i utrpení spisovatele. Chystané hry v PS Plus se zdají nyní obzvláště silné
i Zdroj: PlayStation

Mezi tyto další hry patří totiž také notoricky vyhlášený Alan Wake Remastered (PS4, PS5) a adventura Endling: Extinction is Forever (PS4, PS5). Jelikož nepochybujeme, že Alana už dobře znáte, a to ať už díky jeho pokračování nebo právě remasteru, můžeme se zaměřit na druhou hru. Endling: Extinction is Forever je totiž také pozornosti hodný počin. Loňský titul španělského indie studia Herobeat je dojemná hra o přežití, kde vše sledujete z pohledu zvířete ve 2,5D světě s bočním posuvníkem.

Hráč se ujímá role poslední liščí matky na světě, kde vás po celou dobu provázejí vaše liščata, a také bohužel neštěstí ve znamení lovců, kteří je mohou trvale zabít. Svá liščata musíte tedy střežit, neboť o jedno už vás připravili. Podobně jako u jiných survivalů, kde vystupují zvířata (např. Shelter, kde jste byli zase matka jezevčice) je tak musíte chránit a krmit, přičemž naučit se mohou i dovednosti, které jim pomáhají přežít 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama