Bývalí vývojáři Lego her založili nové studio, přecházejí do světa Funko Pop figurek a lákají na retro postavy
i Zdroj: Funko
Novinka Bývalí vývojáři Lego her založili nové studio, přecházejí do světa Funko Pop figurek a lákají na retro postavy

Bývalí vývojáři Lego her založili nové studio, přecházejí do světa Funko Pop figurek a lákají na retro postavy

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1. 5. 2024 14:00

Funko figurky už začínají pronikat i do světa her. A samozřejmě můžete očekávat hromadu vašich oblíbených postav z filmů a seriálů.

Reklama

  • Funko Fusion vychází 13. září na PC a konzolích
  • K dispozici budou postavičky z více než dvaceti filmových a seriálových světů

Pokud jste v posledních letech zavítali na jakoukoliv prodejnu/eshop s knihami, hrami nebo merch, je pravděpodobné, že jste narazil na vaše oblíbené postavy vyrobené ve formě figurek Funko Pop. Tato značka je v popkultuře všudypřítomná, takže bylo jen otázkou času, kdy se dočká velké videoherní adaptace. Teď ten čas nastal a o převedení oblíbených figurek do herní podoby se postarají ti nejpovolanější. 

Funko Fusion, která se na PC a konzole dostane letos 13. září, je kooperativní akční logická hra v podobném duchu jako Lego hry, s tím rozdílem, že všechny postavy jsou figurky Funko Pop, většinou založené na filmech a seriálech vlastněných společností NBC Universal. Na seznamu je „více než 60 postaviček“ z Jurského světa, Návratu do budoucnosti, Věci, The Umbrella Academy, Čelistí, Hot Fuzz, Shaun of the Dead, Megan, Scott Pilgrim vs. The World, Invincible, Battlestar Galactica a mnoho dalších filmových a televizních světů.

Za hrou stojí studio 10:10 Games, které založil v roce 2021 spoluzakladatel Traveller's Tales (tvůrci Lego her) Jon Burton s bývalým šéfem designu Arthurem Parsonsem, ředitelem studia Paulem Flanaganem a dalšími bývalými členy Traveller's Tales.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama