Budujte si respekt. Crime Boss dostává DLC balíček i novou herní funkci
i Zdroj: InGame Studios
Crime Boss: Rockay City Novinka Budujte si respekt. Crime Boss dostává DLC balíček i novou herní funkci

Budujte si respekt. Crime Boss dostává DLC balíček i novou herní funkci

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 7. 2023 12:35 1

Vydavatel 505 Games a vývojáři z InGame oznámili, že jejich hvězdně obsazená střílečka Crime Boss: Rockay City dostala první DLC balíček. DLC nazvané jako Tactical Weapon Pack je po omezenou dobu k dispozici zdarma a obsahuje poloautomatickou pušku Slate 36, pistoli Fiver Tactical, automatickou pistoli Bohema a brokovnici Urban Sweeper.

Reklama

  • Crime Boss: Rockay City dostává první DLC balíček zbraní a velký update
  • Přidává se nový systém Respektu, jenž je třeba vážit proti systému HEAT

Současně s vydáním balíčku, který studio popsalo na svém webu, se hra dočkala také nové aktualizace. Ta přináší vylepšení hratelnosti, nové funkce a aktualizace kvality života, jako např. zlepšení výkonu. Aktualizace je k dispozici na PC, PS5 a Xboxu Series, kdy velkou novinkou je také nová statistika.

Ta se projeví v režimu Crime Time jako tzv. úroveň Respektu, jež se mění podle dokončení mise. Vyšše úrovně Respektu zvyšují vaši celkovou hodnost, jež poté zase pro změnu ovlivňuje to, jaké máte k dispozici mise, odměny a ranky postav. 

Hráči musí nicméně vědět, že tento systém nefunguje samostatně. Souběžně s ním musí totiž balancovat vše i se systémem HEAT (tedy systémem intenzity policejní reakce), aby získali lepší odměny, ale zase nečelili moc vysokému riziku. 

HEAT byl přitom také přepracován, takže i když už ve hře byl, je jej třeba vnímat jinak. Nově funguje dle vývojářů tak, že lépe reaguje na vlastní akce hráčů, takže agresivní hra vyústí ve zvýšenou reakci policie, a naopak méně útočná dovolí snadnější průchod.

Baker's Battle, což je pro změnu hlavní kampaň, kde hrajete sólo, má také drobné změny. Její obtížnost mírně klesla, kdežto u Crime Time zase přišla nová funkce. Tento režim, kde se s dalšími hráči spojujete, abyste přistoupili k rychlé loupeži, lze nyní hrát tak, že posíláte na úkoly i samotné postavy – a tedy mohou získat zkušenosti, aniž byste u toho byli. S dostatečným počtem zkušeností poté mají možnost dojít k povýšení a získat přístup k lepšímu vybavení a jiným výhodám. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama