Bourací Teardown vyjde i na konzole, a to během letošního roku
i Zdroj: Oficiální press kit / Saber Interactive
Novinka Bourací Teardown vyjde i na konzole, a to během letošního roku

Bourací Teardown vyjde i na konzole, a to během letošního roku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 5. 2023 08:48

Povedená nezávislá záležitost Teardown se kromě počítačů konečně podívá i na konzolové platformy. Studio Tuxedo Labs to oznámilo během akce PlayStation Showcase, počítá se ale i s Xboxy Series. Na vydání by mělo dojít někdy během letošního roku.

Reklama

  • Teardown vyjde letos i na Xbox Series a PlayStation 5

Teardown je lákavý především pro hráče, kteří mají rádi absolutní destrukci. Právě o tu jde v příběhu především. V rámci rozmanitých vykrádaček je totiž nutné jednotlivé budovy rozbít mnoha kreativními způsoby na padrť a následně včas utéct.

Součástí konzolové verze bude původní kampaň s 40 misemi i rozšíření Art Vandals, nové výzvy, sandboxový režim a tak dále. Autoři plánují také nabídku několika nejoblíbenějších modifikací z PC verze, přepracované grafické rozhraní nebo podporu haptické odezvy na ovladačích DualSense. Tak jako tak je ale největším tahákem fyzikálně podmíněná destrukce, obří exploze, bortící se stěny a další drobnosti pro potěchu ducha správného kazisvěta.

Na Steamu hra prodala přes milion kopií a získala ocenění v rámci Independent Games Festival. Uvidíme, kdy konkrétně se dočkají i konzolisté.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama