Black Ops 4 dostává poslední operaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 4 dostává poslední operaci

Black Ops 4 dostává poslední operaci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 9. 2019 13:52
Reklama

S blížícím se vydání nového Call of Duty se životní cyklus předchozího dílu pomalu chýlí ke konci. Call of Duty: Black Ops 4 dostane 6. a zároveň poslední operaci s názvem Dark Divide, který přinese téma hrdinů a padouchů či nové charaktery a tanky do blackoutu.

Limitovaný mód Heavy Metal Heroes přidává jak nové vizuální efekty, tak možnost double jumpu či použití nového vybavení jako flare guns a také nový tank. V rámci Black Ops passu přijdou taktéž dvě nové mapy, zbraně či charaktery.

S přídavkem ale není spokojená komunita okolo hry. Ta si stěžuje na to, že vývojáři slíbili mnohem delší podporu zatím posledního dílu Call of Duty. Black Ops 4 zatím není ani rok staré, a poslední operace navíc neobsahuje ani nového specialistu či destinaci do Blackoutu. Treyarch se k situaci zatím nevyjádřil, opuštění Black Ops 4 ale nejspíše souvisí s hádkou mezi studii Sledgehammer a Raven, díky čemuž musel Treyarch přebrat vývoj nad Call of Duty, které by mělo vyjít příští rok. Operace Dark Divide je již dostupná na PS4 s tím, že brzy by se měly dočkat i ostatní platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama