Bizarní trailer pro Forspoken je na internetu terčem vtípků a řady parodií
i Zdroj: Square Enix
Kuriozity Forspoken Novinka Bizarní trailer pro Forspoken je na internetu terčem vtípků a řady parodií

Bizarní trailer pro Forspoken je na internetu terčem vtípků a řady parodií

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2022 11:34

Vydavatelství Square Enix zveřejnilo nový trailer určený pro sociální média, lákající na připravovanou akci Forspoken. Reakce ale nejspíš není taková, jakou si představovalo, trochu úsměvný koncept traileru se okamžitě stal terčem vtípků a parodií ze strany aktivní hráčské komunity.

Reklama

  • Nový trailer pro Forspoken rozpoutal vlnu memů a parodií

Krátký trailer ukazuje rychle sestříhané záběry přímo ze hry s komentářem hlavní hrdinky. Ta se podivuje nad tím, jak moc se její život s dějem hry změnil. 

“Takže si to shrňme. Jsem někde, kde to rozhodně nemůžu nazvat Zemí. Potkávám, proboha, draky! A, vlastně, si povídám se zatraceným náramkem! Jo, to je něco co teď dělám. Používám magii, zabíjím nabouchané příšery a brzo nejspíš budu létat,” podivuje se protagonistka Frey. A není jediná, traileru se okamžitě začali podivovat i fanoušci a diváci. Často se objevují zmínky o tom, že jde o jeden z nejhorších herních trailerů za poslední dobu.

Luke Plunkett z Kotaku upozorňuje především na to, že se video okamžitě stalo vděčným terčem parodií, adaptujících komentář na celou řadu jiných her. Ať už jde o účelně přehnané kovbojské řečičky v upoutávce na Red Dead Redempiton 2, roboženy v Sonic Frontiers nebo fanoušci anime v Metal Gear Solid, řada výtvorů je skutečně povedená. Několik jsem jich vybral v příspěvcích níže, případně zde najdete stovky dalších.

Forspoken se nedávno dočkalo odkladu, budeme si muset počkat až do 23. ledna příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama