Bezplatná DLC i aktualizace pro Cyberpunk 2077 se odkládají na příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Cyberpunk 2077 Novinka Bezplatná DLC i aktualizace pro Cyberpunk 2077 se odkládají na příští rok

Bezplatná DLC i aktualizace pro Cyberpunk 2077 se odkládají na příští rok

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 10. 2021 10:00 2

CD Projekt Red odsouvá DLC obsah pro Cyberpunk 2077. Po čerstvé zprávě o přesunu next-gen updatu na příští rok, jenž neminul ani třetího Zaklínače, přichází polské studio s úpravou svého dlouhodobého plánu. Namísto průběžného podporování Cyberpunku po zbytek letošního roku zamíří bezplatná sada DLC i oprava chyb do roku příštího.

Reklama

  • CD Projekt Red mění plán na podporu Cyberpunku 2077
  • Od původního harmonogramu se odchýlí přesunem updatů i DLC zdarma
  • Namísto letoška se jich dočkáme až v následujícím roce

S náběhem na oslavu prvního jubilea svého nejnovějšího a dosud patrně i nejkontroverznějšího titulu se studio CD Projekt Red hlásí k větším úpravám na přiložené roadmapě. V souslednosti s odkladem next-gen updatu na první čtvrtletí příštího roku se příchod: „úprav, vylepšení a bezplatných DLC“ pro Cyberpunk 2077 uskuteční až v roce 2022.  Až dosud byla přitom jejich příprava i možnost uvedení zamýšlena již pro rok letošní.

Podle nově pozměněného harmonogramu se zatím poslední zářijová aktualizace 1.31 zapíše v osobní historii titulu i jako finální zásah tvůrců v letošním roce. Co konkrétně máme navíc po měsících vyčkávání očekávat, není zatím jisté. Po předchozí zkušenosti se zatím jediným neplaceným DLC, které do hry přidalo dvojici bund a jeden nový vůz, bychom však svá očekávání krotili. Vývojáři se navíc už ve svém článku věnovaném nejčastějším komunitním dotazům otevřeně hlásí k tomu, že prioritu pro ně sehrává druhá část zmíněného obsahu, totiž oprava chyb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama