Bethesda vyslyšela přání fanoušků Starfieldu. Hra brzy nabídne 60 FPS, chystají se i planetární vozidla
i Zdroj: Bethesda / Starfield press kit
Starfield Novinka Bethesda vyslyšela přání fanoušků Starfieldu. Hra brzy nabídne 60 FPS, chystají se i planetární vozidla

Bethesda vyslyšela přání fanoušků Starfieldu. Hra brzy nabídne 60 FPS, chystají se i planetární vozidla

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 5. 2024 09:50 2

Starfield brzy obdrží zásadní aktualizaci, s níž se ve hře odemknou nové možnosti. Týkají se nastavení grafiky, fungování map nebo celkové obtížnosti.

Reklama
Reklama

  • Nový update pro Starfield je nyní v betě
  • Pro všechny hráče bude uvolněn 15. května
  • Hra nabídne nové možnosti v nastavení grafiky
  • Autoři připravili jednu další obtížnost
  • Povrchové mapy budou propracovanější

Todd Howard začátkem týdne avizoval, že se brzy dozvíme podrobnosti k dalšímu chystanému updatu pro RPG Starfield. Nyní už máme k dispozici pětiminutové video, které se věnuje nejdůležitějším novinkám.

Hned zkraje nutno říct, že půjde o vskutku zásadní aktualizaci, už jen z toho důvodu, že odemkne nové prvky v nastavení grafiky konzolích Xbox Series X. Vývojáři vyslyšeli připomínky svých fanoušků a dodali možnost navýšit framerate. Krom 30 FPS bude možné nastavit 60, pokud vlastníte displej podporující variabilní obnovovací frekvenci, můžete zvolit také 40, či dokonce neomezený framerate. 

K tomu si můžete vybrat, zda budete chtít upřednostňovat vizuály nebo plynulost, v případě 60 FPS se však doporučuje nastavit režim výkonu. 

Bethesda přináší informace o vývoji The Elder Scrolls 6. Vývojáři už pobíhají po Tamrielu
i Zdroj: Bethesda

Bethesda přináší informace o vývoji The Elder Scrolls 6. Vývojáři už pobíhají po Tamrielu

Série The Elder Scrolls slaví kulaté výročí. Bethesda při této příležitosti v krátkosti informuje o průběhu vývoje dalšího…

26. 3. 2024 13:00
2

Ale pojďme dál. Vývojáři také zapracovali na způsobu fungování povrchových map. Ty budou mnohem užitečnější, jelikož detailně zobrazují okolní prostředí a všechny podstatné informace, navigace je tedy o něco jednodušší. Skrze skener nyní uvidíte ikonky důležitých míst.

Pokud hledáte další výzvu, můžete si nastavit extrémní obtížnost a detailněji poladit různé aspekty hry. Video se dále věnuje novinkám v oblasti dekorace lodi, práce s inventářem a tak dále.

Vývojáři také prozradili, že pracují na vozidlech určených pro rychlý pohyb po planetách, což je další věc, která hráčům výrazně chyběla. V záběrech jedno takové posunovadlo uvidíte.

Aktualizace je nyní připravena v betaverzi, od 15. května bude k dispozici pro všechny hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama