Během května prý PlayStation Plus nabídne aktuální ročník FIFA
i Zdroj: EA / EA Sports
Novinka Během května prý PlayStation Plus nabídne aktuální ročník FIFA

Během května prý PlayStation Plus nabídne aktuální ročník FIFA

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 4. 2022 16:38

Obsah přeplatných služeb celkem tradičně uniká s předstihem, a nejinak tomu je i pro květen v případě členství PlayStation Plus. Trojici her, které předplatitelé dostanou, budou prý tvořit zajímavé nezávislé hity Tribes of Midgard a Curse of the Dead Gods, a především překvapení v podobě FIFA 22. Za informacemi stojí respektovaný insider billbil-kun z francouzského blogu Dealabs.

Reklama

  • V nabídce her PlayStation Plus mají předplatitelé v květnu dostat FIFA 22, Tribes of Midgard a Curse of the Dead Gods
  • Zveřejnil to dobře informovaný insider

Ten už v minulosti mnohokrát správně nastínil, co PlayStation na hráče chystá. Tentokrát se má v nabídce vůbec poprvé objevit fotbal od EA. Hry by měly k předplatitelům putovat od 3. května do 7. června.

FIFA 22 asi není potřeba příliš podrobně představovat. Letošní povedený ročník přinesl využití technologie HyperMotion a tradiční nášup licencovaných soutěží, týmů, lig i skutečných obličejů hráčů. Na poli kariéry zase přibyla možnost vytvoření vlastního klubu.

To v Curse of the Dead Gods o žádný fotbal nepůjde, místo soupeřových mužstev budete stále dokola bojovat proti vlastní smrtelnosti v nepřáteli zamořeném chrámu. Diablovkový roguelite nabízí stylovou grafiku i vysokou obtížnost. Podobně stylizované jsou i Tribes of Midgard, v tomto případě ale hráči v rámci kooperace budují vikinskou vesnici, brání výhonek Yggdrasilu před nájezdníky a přes den vyrážejí do světa na dobrodružné výpravy.

Uvidíme, kdy informace oficiálně potvrdí (nebo vyvrátí) sám PlayStation.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama