Batman: Arkham VR míří i na Vive a Oculus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman: Arkham VR míří i na Vive a Oculus

Batman: Arkham VR míří i na Vive a Oculus

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 4. 2017 15:10
Reklama

Batman: Arkham VR je vynikajícím příkladem toho, jak vypadá málo muziky za hodně peněz. Za 549 korun vám nabídne pouhou hodinu obsahu. Přesto byl ale titul nominován na cenu BAFTA v kategoriích Nejlepší britská hra a Herní inovace. Až dosud si mohli Arkham VR zahrát výhradně majitelé headsetu PlayStation VR. To se ale již brzy změní.

Warner Bros. Interactive a DC Entertainment totiž dnes oznámili, že se hra podívá i na PC, a to skrz zařízení HTC Vive a Oculus Rift. Port pro PC vyjde 25. dubna, hned od svého uvedení bude podporovat pohybové ovladače od HTC i Oculus Touch. Zahrajete si ale i DualShockem 4, Xbox One Controllerem nebo Steam Controllerem.

K novým verzím hry se vyjádřil i výtvarný šéf titulu Sefton Hill z Rocksteady Studios: „Přenést Batmana do VR pro nás bylo velkou radostí. Temný rytíř byl vždy úžasnou postavou ke zpracování, zejména díky své psychologické hloubce, je pro nás tedy velice vzrušující, že můžeme využít takto pohlcující médium, abychom se do jeho psyché ponořili ještě hlouběji. Jsme nadšeni, že i hráči na PC budou moci nasadit masku a vtělit se do role nejlepšího detektiva na světě.“

Hra má aktuálně na agregátoru hodnocení Metacritic hodnocení 75 bodů, a to i přes svou skutečně tristní délku. Zatím není jasné, zda verze pro HTC Vive a Oculus Rift dostanou nějaký bonusový obsah, nebo zda půjde o pouhý port jedna ku jedné. Vlastníte některé ze zmíněných VR zařízení? Plánujete si Batman: Arkham VR pořídit? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama