Batman Arkham Shadow je novou hrou ze světa legendárního hrdiny, vyjít má ještě letos
i Zdroj: Meta Quest
Novinka Batman Arkham Shadow je novou hrou ze světa legendárního hrdiny, vyjít má ještě letos

Batman Arkham Shadow je novou hrou ze světa legendárního hrdiny, vyjít má ještě letos

Dominik Tománek

Dominik Tománek

2. 5. 2024 09:00

Chtěli jste si zkusit, jaké je to být Batmanem? Mlátit padouchy a plachtit ulicemi temného Gothamu? V nové oznámené VR hře ze světa Batmana se vám to možná povede.

Reklama

  • Batman Arkham Shadow je exkluzivní hrou pro VR Meta Quest 3
  • Dělají na ní tvůrci Iron Man VR
  • Více detailů se dozvíme na Summer Game Fest

Batman Arkham Shadow je zbrusu nový díl oblíbené série Arkham, který vyjde exkluzivně pro Meta Quest 3 koncem roku 2024. Jde o už druhý díl série Arkham, který se objeví ve virtuální realitě, tentokrát ale bez pomoci Rocksteady. Batman Arkham Shadow totiž vyvíjí Oculus Studios a Camouflaj, stejné studio, které vytvořilo Iron Man VR. 

Batman Arkham Shadow bude pořádně odhalena 7. června v rámci Summer Game Festu, ale už teď tvůrci lákají krátkým teaser trailerem, který může naznačuje, co mohou fanoušci od exkluzivní Meta Quest 3 hry očekávat. Samotný trailer toho sice příliš neprozrazuje, ale ukazuje Batmana při průzkumu jedné z mnoha temných ulic Gothamu. Batman je zde napaden skupinou krys a musí použít kouřovou bombu, aby se dostal pryč. Krysy mají svítící červené oči a rozhodně nevypadají jako normální krysy, což napovídá, že by se zde mohl poprvé objevil padouch Ratcatcher, který se dosud ve hrách objevoval jen skrze různé easter eggy. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama