Autoři Sinking City varují před Steam verzí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Sinking City varují před Steam verzí

Autoři Sinking City varují před Steam verzí

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 2. 2021 08:35

Vývojářské studio Frogwares, které v minulém týdnu informovalo o vydání PS5 verze The Sinking City, přináší důležitou zprávu ohledně prodávané Steam verze. Podle studia jde o verzi, která nebyla vytvořená jeho členy, vzhledem k čemuž výrazně odrazuje od jeho koupě. Titul je zde nadále veden pod jménem původního vydavatele Nacon, se kterým vývojáři vedli spor v minulém roce a kvůli kterému byla hra do pátečního dne ze Steamu odstraněna.

Reklama

Ve svém prohlášení na Twitteru zástupci Frogwares prohlásili, že bližší informace k situaci obdržíme v dohledné době. Jejich prozatímní postoj k událostem je však pochopitelně značně negativní. Což nepřímo podtrhují i rozhořčené reakce bezpočtu hráčů na Steamu. Hodnocení se zde totiž momentálně pohybuje na hranici 25 % s tím, že většina uživatelů upozorňuje na fakt, že hra neobsahuje žádná DLC, achievementy nebo cloud savy.

Frogwares has not created the version of @thesinkingcity that is today on sale on @Steam. We do not recommend the purchase of this version. More news soon.

— Frogwares (@Frogwares) February 26, 2021

V současné době se francouzské vydavatelství Nacon k situaci nikterak nevyjádřilo. Vrátíme-li se však k jeho vyjádření z počátku ledna, v němž upozorňoval na absenci některých funkcí z chystané Steam verze, je zřejmé, že současná situace je pouze přímým důsledkem tohoto prohlášení a táhlého sporu s Frogwares.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama