Autoři přemýšlí o podobě pokračování Immortals Fenyx Rising. Půjde o severskou mytologii?
i Zdroj: Hrej.cz
Immortals Fenyx Rising Novinka Autoři přemýšlí o podobě pokračování Immortals Fenyx Rising. Půjde o severskou mytologii?

Autoři přemýšlí o podobě pokračování Immortals Fenyx Rising. Půjde o severskou mytologii?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 4. 2021 12:24 2

Barevné dobrodružství Immortals Fenyx Rising vzniklo jako odbočka ze série Assassin’s Creed, v níž mohli vývojáři popustit uzdu své fantazii. Nyní připravují plánovaná rozšíření, už ale pomalu přemýšlí, jak by mohlo vypadat pokračování.

Reklama

  • Autoři doufají, že dojde na druhý díl
  • O něm zřejmě rozhodne zájem ze strany hráčů
  • Pokračování by se mohlo týkat jiné mytologie

V rozhovoru pro magazín Nintendo Everything se k této otázce vyjádřil Julien Galloudec, který dohlížel na vývoj hry. Tým podle všeho od začátku doufal, že by mohlo dojít i na pokračování. „Jako vývojáři samozřejmě doufáme, že z toho může být něco většího, že se z toho může stát frančíza, ale teprve nedávno jsme začali uvažovat o tom, jak bychom mohli svět rozšířit.“

Vývojáři se nyní soustředí především na rozšíření, která základní hru obohatí. Doufají ale, že se poté začne plánovat další díl. „Svět můžeme rozšířit o nové postavy, lokace, příběhy. O to se nyní pokoušíme, chceme zajistit, aby hra byla skvělá, aby měla výborná DLC. Nakonec je to ale hlavně na hráčích,“ prohlásil a naznačil, že osud případného pokračování závisí především na zájmu ze strany hráčů.

Galloudec se také zmínil o možnosti prozkoumat další božstva, jinou mytologii. Nabízí se tedy, že by Fenyx šel po stopách série, z níž se odštěpil. Pokud by šlo rovnou o aktuální příspěvek v sérii Assassin’s Creed, čekal by nás návrat do Valhally.

Zmíněné DLC pro Immortals Fenyx Rising se objeví již tento týden, s podtitulem The Lost Gods rozšíří původní hru už ve čtvrtek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama