Autoři Hellblade 2 děkují fanouškům. Už nyní se začíná mluvit o jejich další hře
i Zdroj: Ninja Theory / Microsoft
Hellblade 2 Novinka Autoři Hellblade 2 děkují fanouškům. Už nyní se začíná mluvit o jejich další hře

Autoři Hellblade 2 děkují fanouškům. Už nyní se začíná mluvit o jejich další hře

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 5. 2024 10:00

Studio Ninja Theory dnes oslavuje vydání Senua’s Saga: Hellblade 2. Spekulace ohledně jeho možného uzavření jsou podle všeho mylné.

Reklama

  • Magazín Windows Central tvrdí, že Microsoft dal zelenou další hře od Ninja Theory
  • Uzavření studia údajně nehrozí
  • Šéf studia poděkoval fanouškům za jejich podporu

Právě dnes vychází Senua’s Saga: Hellblade 2, hra z produkce studia Ninja Theory. V následujících dnech se nepochybně bude diskutovat jejích kvalitách, zároveň se ale už začíná mluvit o dalším projektu, k němuž se autoři přesunou.

Magazín Windows Central s odkazem na vlastní zdroje reagoval na spekulace o možném uzavření studia. Zpráva uvádí, že nic takového nehrozí, Microsoft už dokonce údajně dal zelenou dalšímu projektu.

Sluší se připomenout, že ve studiu vzniká také experimentální horor s označením Project: Mara. Titul byl oznámen začátkem roku 2020, autoři o něm ale zatím příliš nemluvili. Hra se odehrává v prostoru jednoho bytu a opírá se o fotorealistickou grafiku.

Vraťme se ale k Hellblade 2. Šéf studia Dom Matthews skrze oficiální účet na platformě X publikoval příspěvek, v němž poděkoval fanouškům za jejich podporu během přípravy druhého dílu. S týmem si dali za úkol vytvořit zážitek, který hráče vtáhne do světa utrápené Senuy, Matthews věří, že je cesta přiměje k zamyšlení a vzbudí emoce. 

„Věřím, že jsme náš úkol splnili, doufám, že se mnou budete souhlasit. Jsem velmi hrdý na hru, na náš tým a na vás, naše fanoušky, kteří nás na této magické cestě podpořili.”

Senua’s Saga: Hellblade 2 je k dispozici na PC a konzolích Xbox Series. Novinku najdete také v Game Passu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama