Autoři Halo Infinite chtějí odloženou kooperaci nabídnout koncem léta
i Zdroj: 343 Industries
Halo Infinite Novinka Autoři Halo Infinite chtějí odloženou kooperaci nabídnout koncem léta

Autoři Halo Infinite chtějí odloženou kooperaci nabídnout koncem léta

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 4. 2022 07:45

343 Industries přibližují, kdy dojde na vydání kooperace pro Halo Infinite. Odložená funkce, jež hráčům umožní projít kampaní ve dvou, cílila po posledním odkladu na průběh druhé sezóny. Nyní již víme, že se tak patrně stane v její polovině.

Reklama

  • Vývojáři Halo Infinite cílí s vydáním odložené kooperace na konec srpna
  • Otevřenou betu Forge chtějí stihnout průběhem září

Vývojáři na svém webu uvádí, že by online kooperace měla být dostupná koncem srpna. U Forge, jež má definitivně vyjít až s následnou třetí sezónou, zase udávají, že by chtěli otevřenou betu stihnout během září. Ať tak či onak, jde tak o data, jež se projeví ve druhé sezóně, tedy v mezičase 3. května a 7. listopadu.

"Už nějakou dobu úspěšně zkoušíme Forge v soukromých testech s omezeným publikem, takže jsme se rozhodli přeskočit fázi předešlých rozsáhlejších testů a přejít rovnou k otevřené betě. S tímto přístupem můžeme základní nástroje Forge všem nabídnout rychleji a zároveň se tak dále soustředit i na naši hlavní prioritu, kterou je vylepšování hlavních aspektů Halo Infinite. Forge setrvá v betě a bude se vyvíjet a růst v průběhu času."

Autoři Halo Infinite chtějí odloženou kooperaci nabídnout koncem léta
i Zdroj: Halo Waypoint / 343 Industries

Co se týče, zmíněné druhé sezóny, už dříve vyšlo najevo, že jejím obsahem budou nové herní režimy, eventy, dvě nové mapy (Catalyst, Breaker) a možnost opakovat dohrané mise kampaně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama