Autoři Factoria ohlašují prodeje a rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Factoria ohlašují prodeje a rozšíření

Autoři Factoria ohlašují prodeje a rozšíření

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 2. 2021 11:25 5

Populární sandbox českých vývojářů z Wube Software, Factorio, pospolu s vydáním nové aktualizace 1.1 dostává i dvojici velkých zpráv. Tou první je ohlédnutí se za minulosti a počtem prodaných kusů, tou druhou je pak výhled do budoucna a příslib rozšiřujícího obsahu.

Reklama

Zástupci studia se v příspěvku na oficiálních stránkách pochlubili, že hra po 8 letech úspěšně pokořila hranici 2,5 milionu prodaných kopií. S touto informací bychom měli pochopitelně dodat, že v podobě, v jaké Factorio naleznete nyní (tedy plné verzi), je hra pouze pár měsíců – konkrétně od srpna minulého roku. Do té doby byl projekt vyvíjen a spolufinancován na základě úspěšné crowd-fundingové kampaně (2013) a dlouhodobého pobytu v režimu předběžného přístupu (2016-2020).

Jak již bylo řečeno, na pořadu dne máme zprávy dvě. Tou druhou, ale o nic méně zásadní je konkrétně závazný příslib studia, že bychom se do budoucna měli dočkat plnohodnotného rozšíření ve formě velkého expansion packu. Ačkoli na bližší představení je podle vývojářů stále příliš brzy, ve svém vzkazu věnovaném fanouškům uvádí, že příprava rozšíření bude trvat alespoň jeden rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama