Autoři chtějí omezit ukázky ze Squadron 42
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři chtějí omezit ukázky ze Squadron 42

Autoři chtějí omezit ukázky ze Squadron 42

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 12. 2020 10:19
Reklama

Zatím se zdá, že se Star Citizen ani zdaleka nepřiblížil finální části produkce, což platí i pro singleplayerovou kampaň Squadron 42. Ta se v letošním roce měla překlopit do betaverze, to se ale bohužel nestalo. Chris Roberts nyní navíc naznačuje, že se studio v souvislosti s kampaní na nějaký čas odmlčí.

Zakladatel studia Cloud Imperium v posledním příspěvku na blogu oznámil, že si záběry šetří na chvíle, kdy bude hra připravena na vydání. Podle Robertse je sdílení gameplay ukázek, konkrétních lokací nebo assetů problematické hned ze dvou důvodů. V první řadě jde o marketingovou kampaň, která je časově omezená. Omezené je ale také množství materiálů, jež mají tvůrci na prezentaci k dispozici. Autoři zkrátka nemohou vystřílet veškerou munici příliš brzy, obzvlášť v případě kampaně, kdy si musí dávat pozor, aby něco podstatného nevyzradili.

A právě z těchto důvodů o kampani v brzké době neuslyšíme. „Proto jsem se rozhodl, že je nejlepší neukazovat veřejně záběry ze Squadron 42, ani nehovořit o datu vydání, než budeme blíže cílové rovince, než si budeme jisti ohledně zbývajícího času, který budeme potřebovat k dokončení hry ve stanovené kvalitě,“ vysvětlil Roberts.

U fanoušků a podporovatelů projektu toto prohlášení zřejmě vzbudí silnou frustraci, na druhou stranu by mohlo jít o rozumné rozhodnutí, které má své opodstatnění. Dá se také očekávat, že by další ukázka spojená s kampaní mohla přinést konkrétní datum vydání. Na to je ale zatím stále příliš brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama