Arénová vybíjená Knockout City vstupuje do poslední sezóny. V červnu definitivně skončí
i Zdroj: Velan Studios
Knockout City Novinka Arénová vybíjená Knockout City vstupuje do poslední sezóny. V červnu definitivně skončí

Arénová vybíjená Knockout City vstupuje do poslední sezóny. V červnu definitivně skončí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 2. 2023 09:43

Vzpomínáte ještě na týmovou akci Knockout City, v podstatě drsnější virtuální vybíjenou? Celkem povedená záležitost studia Velan v červnu ukončí svůj provoz, přesně dva roky po spuštění. Mezitím ale proběhne závěrečná, devátá sezóna, která odstartuje na konci února.

Reklama

  • Na konci února začne poslední, devátá sezóna Knockout City
  • 6. června bude hra vypnuta
  • Hráči na PC ale dostanou offline verzi s možností hostingu, můžou tedy s vlastní iniciativou hrát dál

Ředitel vývoje Jeremy Russo to hráčům sdělil v oficiálním vzkazu na webu hry. Pochlubil se, že se do titulu za tu dobu pustilo přes 12 milionů hráčů. Na druhou stranu ale upozornil na to, že jsou autoři jen menší, nezávislé uskupení. Knockout City by podle něj potřebovalo větší a zásadnější systematické zásahy, aby dlouhodobě udrželo zájem masy, a na to prostě není kapacita.

Na konci února vyjde poslední aktualizace společně se sezónou 9.0. Ta má hráčům během posledních dvanácti týdnů nabídnout maximálně pestrou zábavu se spoustou nových eventů, kosmetických předmětů a dalších drobností. Součástí je také poslední nová mapa s příběhovou kapitolou Deep Space Dispatch.

Titul původně vyšel pod labelem EA Originals, loni se od vydavatele ale úplně oprostil a přešel do režimu free-to-play. Dlouhodobě nedržel žádná ohromující čísla hráčů, malou aktivní komunitu ale měl.

S příchodem poslední sezóny budou vypnuty mikrotransakce. Naopak hra zvýší příděly herních měn a sníží cenu všech doplňků v obchodě, aby si je hráči mohli patřičně užít. Na konci května pak proběhne rozlučkový event Thanks for the KOs s trojnásobnými zkušenostmi. Servery definitivně utichnou 6. června. Hráči na PC ale tak úplně smůlu nemají. Autoři totiž v mezičase vydají offline verzi hry umožňující hosting serverů. To je v dnešní době neobvyklý, ale velmi vstřícný krok k fanouškům.

Recenze Knockout City, moderní verze klasické vybíjené
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Knockout City, moderní verze klasické vybíjené

26. 5. 2021 17:20
1

Label EA Originals přináší novinku, která připomene staré časy v zatuchlé tělocvičně. Klasickou vybíjenou však autoři z…

Studio avizuje, že v herním vývoji pokračuje, a do budoucna se možná dočkáme i návratu značky Knockout City. Žádné konkrétní novinky ale připravené nemá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama