Amouranth se ozvala divákům. Děkuje za podporu a tvrdí, že opět získává kontrolu nad svým životem a kariérou
i Zdroj: Twitch / Amouranth
Novinka Amouranth se ozvala divákům. Děkuje za podporu a tvrdí, že opět získává kontrolu nad svým životem a kariérou

Amouranth se ozvala divákům. Děkuje za podporu a tvrdí, že opět získává kontrolu nad svým životem a kariérou

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 10. 2022 10:38 1

Populární streamerka Amouranth se poprvé po víkendových událostech objevila v živém vysílání. Během téměř hodinového povídání s diváky opakovaně poděkovala za podporu a popsala současnou situaci.

Reklama

  • Amouranth promluvila v livestreamu
  • Zřejmě je na dobré cestě a v pořádku
  • Částečně vysvětlila okolnosti posledních dnů a oznámila, že získává kontrolu nad svým životem

O kauze jsme informovali včera. Jedna z nejsledovanějších osobností livestreamů Kaitlyn Siragusa o víkendu přiznala, že má manžela, který ji dle jejích slov zneužívá a týrá. Pak se na nějakou dobu odmlčela a veřejně nevystupovala. 

Před pár hodinami se ale opět objevila, především aby opakovaně děkovala fanouškům i známým, kteří se na ní obraceli a psychicky ji podporovali. Ocenila, že ji slova podpory vyjadřovali dokonce i zarytí hateři. Také oznámila, že se její partner díky klipům kolujícím po internetu poprvé slyšel a zřejmě ho to tvrdě zasáhlo. Údajně vyhledal blíže nespecifikovanou pomoc a Siragusa měla získat kontrolu nad svými bankovními účty. Avizuje, že v současnosti shání právní zástupce a dále se psychicky zotavuje.

Ve vysvětlení naznačila, že má s manželem dlouhodobě nezdravý vztah, který periodicky ústí v případy různých forem zneužití. Nikdy se ale nepodařilo do situace zatáhnout policii, protože nedocházelo k fyzickému násilí. Jedna z hádek přišla minulý víkend během TwitchConu, následkem čehož se vztah dále vyostřil. Amouranth také podotkla, že se současné situace pokusil zneužít její, nyní už bývalý, kameraman. Ne všichni v okolí streamerky se tedy postavili na její stranu.

Populární streamerka Amouranth zřejmě čelí zneužívání a týrání ze strany svého manžela
i Zdroj: GUARD Hunter / Twitter

Populární streamerka Amouranth zřejmě čelí zneužívání a týrání ze strany svého manžela

Jedna z nejpopulárnějších streamerek světa Amouranth, vlastním jménem Kaitlyn Siragusa, je zřejmě zneužívána a ohrožována…

17. 10. 2022 09:37

Amouranth prý v minulosti mnohokrát toužila prostě vypnout kameru a jít odpočívat, ze strachu ale pokračovala v práci. Nyní se dle svých slov těší, až se prospí, pustí si televizi, oblékne nějaké normální oblečení a stráví nějaký čas s přáteli. Označuje to za novou kapitolu její kariéry, kterou chce zahájit tím, že se stáhne do ústraní, odpočine si a bude trávit čas se svými zvířaty.

Především se “chce znovu cítit jako člověk”.

Druhá strana se zatím k situaci nevyjádřila.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama