Amnesia: The Bunker hlásí s ohlášením demoverze další vzniklé zpoždění. Naštěstí pouze o dva týdny
i Zdroj: Frictional Games
Novinka Amnesia: The Bunker hlásí s ohlášením demoverze další vzniklé zpoždění. Naštěstí pouze o dva týdny

Amnesia: The Bunker hlásí s ohlášením demoverze další vzniklé zpoždění. Naštěstí pouze o dva týdny

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

13. 5. 2023 07:30

Čekání na novou Amnesii se nám už dříve jednou natáhlo. Chystaná hororovka od Frictional Games byla ostatně poprvé odhalena v prosinci 2022, než byla krátce na to odložena. Její první vydání bylo naplánováno na březen 2023, ale nakonec bylo odloženo až na 23. května kvůli zdravotnímu stavu vývojářů. Nyní se však přidává další důvod. Společnost Frictional Games odhalila, že kvůli nepředvídaným problémům s certifikací hry bylo vydání tentokrát odloženo o přibližně dva týdny.

Reklama

  • Čtvrtá Amnesia se kvůli certifikaci potýká s dalším drobným zpožděním
  • Termín vydání byl s protáhnutím procesu nakonec stanoven na 6. června
  • 22. června dorazí na Steam i demo

Ve videozprávě, kterou studio zanechalo na Twitteru, kreativní ředitel hry Fredrik Olsson upřesnil, že se vydání Amnesia: The Bunker protáhne z 23. května na 6. června.  Dodal, že alternativou ke zpoždění tohoto typu by byl fakticky crunch, což podle jeho slov "u nás ve Frictionalu prostě neděláme".

„My tady ve Frictionalu jsme na hře pracovali celou dobu opravdu, opravdu tvrdě a snažili jsme, aby The Bunker byl tou nejlepší hrou, jakou může být,“ řekl Olsson. „Myslím, že tedy mluvím za celý tým, když řeknu, že jsme nadšení z toho, čeho jsme s hrou dosáhli. Všechno do sebe pěkně pasuje. Máme hratelnost, výtvarnou stránku, animace, atmosféru, příběh, všechno se nám spojuje dohromady a jsme opravdu připraveni ji poslat do světa a poslechnout si, co na ni lidé říkají.“

Pokud jde o okolnosti toho, co na ni „budeme moci samostatně říct“, zde se naštěstí už nic dalšího zásadně nemění. Titul je i nadále cílen tedy na stejné platformy, pro které byl loni oznámen, tj. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, a PC, přičemž právě pro PC dorazí i bonus. Olsson ve své zprávě totiž také potvrdil, že demo pro Steam vyjde již "brzy“, načež další zpráva prozrazuje, že se tak stane 22. května.

Autor prozradil herní dobu Amnesia: The Bunker. Oproti předchozím hrám od Frictional Games bude výrazně kratší
i Zdroj: Frictional Games

Autor prozradil herní dobu Amnesia: The Bunker. Oproti předchozím hrám od Frictional Games bude výrazně kratší

Herní doba patří mezi důležitá kritéria, která hráči pečlivě zvažují, když přemýšlí o investici do daného titulu. Necelé dva…

22. 3. 2023 09:52
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama