Aliens: Dark Descent jsou za rohem. Ověřte si, zda splňujete jejich hardwarové nároky
i Zdroj: Tindalos Interactive
Novinka Aliens: Dark Descent jsou za rohem. Ověřte si, zda splňujete jejich hardwarové nároky

Aliens: Dark Descent jsou za rohem. Ověřte si, zda splňujete jejich hardwarové nároky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 6. 2023 11:45

Zastánci Vetřelce se po předešlém oznámení už tento měsíc dočkají dalšího titulu. Akční strategie Aliens: Dark Descent, která vzniká pod studiem Tindalos, vychází na konzolích i PC již 20. června a nyní odhaluje hardwarové nároky.

Reklama

  • Aliens: Dark Descent zveřejňuje deset dní do vydání hardwarové nároky
  • Titu vyjde na Xbox One, Xbox Series, PS4, PS5 a PC už 20. června

Vydavatelství Focus jednotlivé požadavky specifikovalo i spolu s očekávaným frameratem a rozlišením, takže lze více odhadnout, co máte čekat. Minimální i doporučené požadavky jsou obou případech vztaženy k rozlišení 1080p, kde u minimálních cílí na 30 fps při nízkém nastavení grafiky a u doporučených na 60 fps při nastavení Epic.

Co se týče konkrétních součástek, ty jsou voleny tak, aby hra byla pokud možno dostupná všem. V rámci minimálních nároků tak vývojáři zmiňují již pouze AMD FX-6300 či Intel Core i3-100, 8 GB RAM a grafickou kartu AMD Radeon R9 380 či NVIDIA GeForce GTX 960 s 3 GB VRAM. 

Doporučené požadavky jsou přirozeně vyšší, ale jak už jsme si řekli, znovu se nezdají přehnané. V tomto případě figuruje v nárocích procesor AMD Ryzen 7 1800X či Intel Core i7-9700K, 16 GB RAM a grafická karta Radeon RX 5600 XT nebo GeForce RTX 2060 s 6 GB VRAM. Rovněž se u těchto nároků píše o SSD, nicméně jak si můžete ověřit v infografice níže, SSD není povinné, ale pouze doporučené. Bez ohledu to je zde však jedna podmínka: Na disku musíte mít alespoň 60 GB volného místa, neboť zhruba tolik si z něj hra ukousne.

Aliens: Dark Descent jsou za rohem. Ověřte si, zda splňujete jejich hardwarové nároky
i Zdroj: Focus Entertainment
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama