Aktualizace Gran Turismo 7 přináší ještě plynulejší závodění s podporou 120 FPS
i Zdroj: Polyphony Digital
Gran Turismo 7 Novinka Aktualizace Gran Turismo 7 přináší ještě plynulejší závodění s podporou 120 FPS

Aktualizace Gran Turismo 7 přináší ještě plynulejší závodění s podporou 120 FPS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 3. 2023 14:30

Právě nyní by měla být dostupná nová aktualizace závodní exkluzivity Gran Turismo 7. Ta na konzolích PlayStation 5 nabídne nový obsah, ale především příjemná technická vylepšení včetně podpory hraní ve 120 snímcích za vteřinu.

Reklama

  • Gran Turismo 7 dostává aktualizaci s podporou 120 FPS, pěticí nových aut, dvěma variantami Nürburgringu a fotopozadím s třešněmi

To samozřejmě vyžaduje vlastnictví monitoru nebo televize s podporou vysoké obnovovací frekvence. Na klasickém zobrazovači s 50 nebo 60 hertzy si plynulejší hraní neužijete. 

Další důležitou novinkou (i na konzolích PlayStation 4) je pětice nových vozidel pěti různých typů. Ze světa elitního okruhového závodění přijíždí Audi RS 5 Turbo DTM ‘19 zaniklé třídy Class 1 v DTM. Historičtěji založení sportovci ocení dvojci nádherných Porsche - dvojtě přeplňovanou bestii 959 ‘87 s revolučním elektronickým řízením pohonu všech čtyř kol a elegantní Carrera GTS (904) ‘64 s vzduchem chlazeným čtyřválcem. 

Současnou automobilovou produkci zastupuje mild-hybridní Mazda Mazda3 X Burgundy Selection ’19. Pětici uzavírá pro evropana nejspíš trochu exotický prémiový minivan Toyota Alphard Executive Lounge ’18, tedy klasická japonská krabice, nicméně z té nejluxusnější řady. Nejde ale o žádného střízlíka, tenhle minivan pohání 3,5 litrový vidlicový šestiválec s necelými 300 koňmi. 

Gran Turismo 7 čeká opětovné rozšíření vozového parku. Nových vozů přibyde celkem pět a dorazí již příští týden
i Zdroj: Forza Horizon 7 / Turn 10

Gran Turismo 7 čeká opětovné rozšíření vozového parku. Nových vozů přibyde celkem pět a dorazí již příští týden

Přestože patch pro PSVR2 je nyní asi největší novinkou, kterou Gran Turismo 7 obohatilo, nic nebrání tomu, aby hra…

26. 3. 2023 06:55

Koráb určený hlavně pro převoz VIP hostů můžete vzít třeba na Nürburgring, který nabízí další dvě rozvržení Endurance (kombinace s Nordschleife v celkové délce 23 864 metrů) nebo Sprint (3 629 metrů).

Poslední drobnou novinkou jsou pozadí Cherry Blossoms pro fotorežim Scapes. Ta odkazují na současnou sezónu kvetoucích sakur.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama