Age of Ashes z vás udělá dračího jezdce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Age of Ashes z vás udělá dračího jezdce

Age of Ashes z vás udělá dračího jezdce

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 3. 2021 09:16

Co takhle trochu se proletět na hřbetu obřího draka? Přesně tuto možnost nabízí Century: Age of Ashes, free-to-play multiplayerová řežba, v níž právě draci hrají velmi důležitou roli. Hra se pomalu připravuje na spuštění předběžného přístupu, na který láká novým trailerem.

Reklama

Ukázka představila dostupné třídy. Phantom se umí na chvíli zneviditelnit a zamotat ostatním hráčům hlavu tlakovou vlnou nebo nastraženou výbušninou. Windguard se zaměřuje především na obranu svých parťáků, které umí schovat v kouřové cloně. Marauder je pak klasickým agresorem, na protivníky útočí ledovými projektily.

Vývojáři se postarali také o zajímavé herní režimy. Carnage je 6v6 bitva, v níž sbíráte body pro tým zabíjením nepřátel. Tím se ale zároveň stáváte zajímavějším cílem pro ostatní, takže si musíte dávat větší pozor. Survival je designovaný dokonce pro tři týmy o šesti hráčích, zde vyhrává poslední přeživší. V Gates of Fire pak musíte s vlajkou proletět osm branek, aniž by vás sestřelil cizí dračí jezdec.

 

 

Hra už si prošla prvním betatestem, do kterého se přihlásilo přes 100 tisíc lidí. Studio Playwing si samozřejmě pochvaluje velký zájem ze strany hráčů. Zpětnou vazbu si autoři vzali k srdci, ještě před startem předběžného přístupu spustili další test. Do něj se můžete přihlásit i vy prostřednictvím tohoto odkazu.

Betaverze poběží až do konce března, poté se Century: Age of Ashes na Steamu překlopí do early accessu. Po vydání plné verze bude možné hru stáhnout i skrze Epic Games Store a Microsoft Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama