Activision potvrdil, že další Call of Duty tvoří Sledgehammer. Studio zároveň otevřelo další pobočku
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Activision potvrdil, že další Call of Duty tvoří Sledgehammer. Studio zároveň otevřelo další pobočku

Activision potvrdil, že další Call of Duty tvoří Sledgehammer. Studio zároveň otevřelo další pobočku

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 5. 2021 11:42

S postupem roku se blíží odhalení nového Call of Duty. O tom už kuloáry koluje několik spekulací – například že hru tvoří tým Sledgehammer Games, její kódové označení je Vanguard a že se opět přesuneme do doby druhé světové války.

Reklama

  • Activision potvrdil Sledgehammer jako studio vedoucí vývoj dalšího CoD
  • Hra prý vypadá dobře, vedení se ale ke spekulacím nevyjádřilo
  • Sledgehammer tímto oznámili i otevření nové pobočky

Activision se k nové hře konečně vyjádřil, potvrdil ale pouze jednu z těchto informací – a to fakt, že nové Call of Duty skutečně tvoří studio Sledgehammer Games. K potvrzení došlo na konferenci pro investory, vedení se ale k dalším spekulacím dále nevyjadřovalo – naopak tvrdí, že „hra vypadá skvěle a míří k vydání na podzim.“

COO firmy Daniel Alegre následně dodal, že nové Call of Duty tým od základu buduje pro next-gen s „ohromujícím vizuálem napříč kampaní, multiplayerem i co-op módy.“ Zároveň potvrdil, že se nadcházející díl počítá s podporou Warzone stejně, jako tomu bylo u Black Ops Cold War.

Studio Sledgehammer následně oznámilo i otevření nové pobočky v kanadském Torontu, díky čemuž se celkový počet poboček zvýšil na tři.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama