50 Cent sice skutečně pracuje na Vice City. Půjde ale o seriál od Paramountu, který nemá nic společného s GTA
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka 50 Cent sice skutečně pracuje na Vice City. Půjde ale o seriál od Paramountu, který nemá nic společného s GTA

50 Cent sice skutečně pracuje na Vice City. Půjde ale o seriál od Paramountu, který nemá nic společného s GTA

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2023 07:00

Před pár dny se objevily zmínky o tom, že se proslulý hudebník 50 Cent podílí na projektu s názvem Vice City. Fanoušci série Grand Theft Auto se tak celkem pochopitelně domnívali, že jde o chystaný šestý díl, který se má do prosluněné metropole inspirované Miami vrátit. Skutečnost je ale nakonec úplně jiná.

Reklama

  • Zmiňované “Vice City” na kterém pracuje 50 Cent je gangsterský seriál a nemá s GTA nic společného

Příspěvky 50 Centa z jeho oficiálních sociálních sítí zmizely, nakonec ale ne kvůli tomu, že by předčasně vypustil informace o novém GTA. Filmový magazín Deadline totiž nyní zveřejnil, že rapper spolupracuje se studii Paramount Television, Lionsgate Entertainment a Paramount+ na seriálu s názvem Vice City. A ten, jak už asi tušíte, nemá s Grand Theft Auto kromě jména a zřejmě i zaměření na organizovaný zločin společného vůbec nic.

Raper 50 Cent zvedl ze židle fanoušky GTA 6. Prozradil něco zásadního?
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive

Raper 50 Cent zvedl ze židle fanoušky GTA 6. Prozradil něco zásadního?

Nový díl Grand Theft Auto opět patří k těm nejočekávanějším herním titulům v příštích několika letech. O to zajímavější je,…

2. 3. 2023 13:00

"Vice City je příběhem tří přátel a bývalých vojáků, kteří se v polovině 80. let vracejí do rodného Miami poté, co byli potupně propuštěni z armády kvůli namočení do aféry Iran Contra. Tito tři přátelé, zneuctění, vysídlení a zapomenutí zemí, v níž sloužili, a bez dobrých pracovních vyhlídek, se spojí s tajemným kolumbijským přistěhovalcem a vzájemně využijí své finanční potřeby a zločinecké ambice, aby vytvořili lupičskou skupinu. Poháněni potřebou rychlého zisku se vydávají na násilnou a nebezpečnou cestu za americkým snem," zní oficiální popisek seriálu.

Podobnost s tradiční zápletkou série GTA je tedy nápadná, takové už ale gangsterky bývají. Zatím se tedy musíme spokojit s dřívějšími úniky záběrů z rozpracované hry, případně s nedávnými tvrzeními, dle kterých by mohlo nové GTA vyjít do konce příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama