Upoutávka láká na blížící se BlizzConline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Upoutávka láká na blížící se BlizzConline

Upoutávka láká na blížící se BlizzConline

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 2. 2021 10:30 2
Reklama

Zatím to vypadá, že se letošní rok bude v lecčem podobat tomu loňskému. Asi není na místě očekávat, že by se otevřely brány herních veletrhů, budeme tedy muset vzít zavděk virtuálními eventy. Jedním z prvních bude BlizzConline.

Akce je částečnou náhradou za loňský BlizzCon, který byl kvůli pandemii zrušen. Již nyní je k dispozici upoutávka, v níž organizátoři lákají na Q&A panely, rozhovory s vývojáři a důležitá oznámení.

Co lze očekávat? Z posledních měsíců máme jisté indicie, podle nichž se dá leccos odhadnout. Nové informace by se měly týkat pokračování týmové akce Overwatch, o níž jsme se nedávno dozvěděli, že ještě dlouho potrvá, než bude dokončena.

Zajisté se ukáže také Diablo 4, k němuž autoři pravidelně vydávají nové updaty. S trochou štěstí by mohlo dojít na gameplay ukázku, v níž se předvedou další postavy. Snad také dojde řeč na remake dvojky, na němž údajně pracuje studio Vicarious Visions.

Novinek ale bude jistě daleko víc. BlizzConline 2021 se uskuteční v termínu od 19. do 20. února. Vůbec poprvé bude možné akci sledovat zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama