WWE 2K20 nabídne v hlavní roli ženy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WWE 2K20 nabídne v hlavní roli ženy

WWE 2K20 nabídne v hlavní roli ženy

David Plecháček

David Plecháček

6. 8. 2019 10:39 16
Reklama

Podzim je tradiční dobou, kdy vychází nové přírůstky do sportovních videoherních sérií. Vedle obvyklých fotbalů, hokejů nebo basketbalů dojde i na úzce zaměřené disciplíny, jakou je například wrestling. A do WWE 2K20 přichází ženská revoluce. Právě „něžnější“ pohlaví je největším tahákem nového ročníku.

Ženy ve wrestlingu rozhodně nejde označit za ty něžnější, tudíž i ony mají svou tvrdostí a hrubostí spousty fanoušků. Právě proto se 2K rozhodlo, že vedle Romana Reignse postaví na titulku Becky Lynchovou, jednou z největších hvězd ženské soupisky. Její přítomnost značí, že se žen dočkáme jak v MyCareer, tak i to, že dostanou vlastní Showcase. Ta se bude jmenovat The Women's Evolution.

The Women's Evolution bude sledovat kariéry „čtyř jezdkyň“ (Four Horsewomen), mezi které WWE počítá právě Becky Lynchovou, Charlotte Flairovou, Bayley, a Sashu Banksovou. Všechny si ve hře projdou od NXT až do hlavní soutěže, respektive až na vrchol, kterým je populární Wrestlemania.

Uvidíme, jestli se letošní ročník dočká dalších novinek, nebo jestli jsou ženy tím největším tahákem. Podle 2K se i letos vrátí loňská novinka, arkádový režim Towers. Kromě ročníku 2K19 dojde i k určitým změnám v DLC politice. WWE 2K20 Originals by měl být obsah, který bude vycházet po vydání na pravidelné bázi. Ačkoliv loňský ročník ukázal cestu, i tak je potřeba mnoha dalších dílčích zlepšení, aby se virtuální wrestling mohl měřit se slavnějšími sportovními sériemi. Jestli se 2K spokojilo s hlavní novinkou a na ostatní už nezbyl čas, uvidíme 22. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama