Srpnové Games with Gold nemají obdoby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srpnové Games with Gold nemají obdoby

Srpnové Games with Gold nemají obdoby

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 7. 2019 16:13 12
Reklama

Kde se vzalo, tu se vzalo, nová nabídka Xbox Live Gold titulů k měsíci srpen je k dispozici a my vám o ní patřičně poreferujeme. A že je o čem se bavit, o to se opravdu bát nemusíte. Pro tentokrát se totiž Microsoft se svojí nabídkou opravdu překonal. 

A cože tedy dokáže zatím neznámou PlayStation nabídku pro příští měsíc spolehlivě vyzvat? Co takhle 3rd person akční řežba v podobě Gears of War 4? Stále nestačí? A co kdyby se ke Gearsům přihodila i Forza Motorsport 6? Nabídka podobných kvalit se už pěkných pár měsíců neukázala a někteří už začínali mít dokonce pochyby, zda-li se jim další předplácení Xbox Live Gold vůbec vyplatí. No vypadá to, že ano.

Koneckonců, Gears of War 4 je jedna z mála opravdu kvalitních exkluzivit, které Microsoft za tuto generaci vypustil. A i když je asi pravda, že možná nedosahuje stejných kvalit jako jeho milovaní předchůdci, stále jde o opravdu zábavný titul, který vás zabaví na spoustu hodin. 

Když už je řeč o kvalitních exkluzivitách, tak Forza Motorsport 6 stále představuje onen nedostižný etalon, na nějž se jen málokterá závodní hra chytá. A její vyzkoušení je tak povinností pro každého milovníka spálených pneumatik a rychlých vozů. Jen posuďte sami. Brilantní zpracování vozidel, nádherný svět a propracovaný jízdní režim s tunou možností. Co víc říct, Forza je zkrátka závodní hra jako žádná jiná.

Tím bychom měli uzavřenou nabídku novogeneračních her pro Xbox One. Ale co stařičký a pomalu dosluhující Xbox 360 a jeho nabídka zpětně kompatibilních titulů? Již od nepaměti je pravdou, že diablovky se na konzolích příliš často nevidí. No a ty opravdu kvalitní jsou už obzvláště ohroženým druhem. Proto zajisté potěší, že nabízený Torchlight splňuje obě podmínky do puntíku. Avšak v případě, že spíše preferujete temnější pohled na akci a rochníte si v gotické vizi světa, můžete rovnou směle zamířit k akci ve střihu starších dílů God of War, Castlevanii: Lords of Shadow. 

Jestliže jste tak až dosud pochybovali, zda si Xbox Live Gold začít předplácet, máte nově další pádný argument, proč tak učinit co nejdříve. Teď je jen otázkou, jak zareaguje Sony. A jak je vidno, měla by se opravdu, ale opravdu snažit. Microsoft totiž vyložil na stůl své nejlepší karty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama