G2A chtělo ovlivňovat povědomí o značce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka G2A chtělo ovlivňovat povědomí o značce

G2A chtělo ovlivňovat povědomí o značce

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 7. 2019 07:03 2
Reklama

Po tom, co jsme vás informovali, že jeden z vývojářů prosí hráče, aby raději jejich hry stahovali na internetu, než aby si je kupovali na G2A, se strhla proti G2A velká vlna kritiky, podpořená peticí studia No More Robots pro to, aby G2A přestalo prodávat veškeré indie hry.

G2A neustále tvrdí, že lidé akorát nerozumí jejich byznysovému modelu, a že kradené klíče se na jejich platformě rozhodně neprodávají. To očividně nevyšlo, a tak se vedení tohoto tržiště rozhodlo napsat webu Indie Games Plus. Redaktorům bylo nabídnuto, aby na svém webu zveřejnili již napsaný článek o tom, jak je nemožné prodávat kradené klíče na těchto tržištích. G2A se tím snaží zlepšit povědomí o své značce a veřejnou image. Samozřejmě za to dostanou zaplaceno.

Problém ale je, že stránka, jenž si chce zlepšit svou image, požadovala, aby článek vyšel jakožto neoznačená reklama, a aby nebylo nikde vidno, že vznikl ve spolupráci s G2A. Thomas Faust, redaktor webu Indie Games Plus, se nad emailem akorát zasmál a ukázal jej na svém Twitteru. G2A ihned přispěchalo s tvrzením, že tyto emaily byly zaslány jedním z jejich zaměstnanců bez žádného povolení, za což se vedení omlouvá nejen Faustovi, ale dalším 9 webům. Jak se zdá, G2A začíná být velmi nervózní a dělá neuvážené kroky. Myslíte si ale, že by to mohlo vést až k ukončení této služby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama