Xbox bez mechaniky zřejmě opravdu bude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox bez mechaniky zřejmě opravdu bude

Xbox bez mechaniky zřejmě opravdu bude

Filip Švácha

Filip Švácha

6. 3. 2019 09:46 5
Reklama

Už delší dobu koluje internetem zpráva, která naznačuje, že Microsoft připravuje nějakou konzoli bez mechaniky. Ta by v sobě měla podporovat pouze digitální obsah. Ono to i docela dává smysl, protože digitální distribuce pomalu, ale jistě odsouvá prodej krabicových verzí na vedlejší kolej. Podle poslední zpráv z Windows Central se na tomto Xboxu skutečně pracuje a dokonce by měl na trh dorazit už někdy v květnu.

Zařízení nese kódové označení Xbox Maverick, ale oficiálně konzole ponese název Xbox One S All-Digital Edition. Skutečně se bude jednat o obyčejný Xbox One S, ale bez mechaniky. Zatím bohužel nevíme, jak moc hluboko budeme muset sáhnout do našich peněženek, ovšem předpokládáme, že odstraněním mechaniky dojde k ušetření nákladů na výrobu, ale asi zase ne nějak o moc.

Uvidíme, jestli nakonec budou pravdivé i zvěsti o dvou Xboxech, které Microsoft údajně chystá pro příští generaci konzolí. Ty údajně nesou kódová označení Anaconda a Lockhart, přičemž Lockhart by měl být pouze streamovacím zařízením. Okolo Microsoftu se toho poslední dobou děje celkem hodně, tak se nechme překvapit, co z toho všeho nakonec bude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama