Takto vypadá Cavill jako Geralt z Rivie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takto vypadá Cavill jako Geralt z Rivie

Takto vypadá Cavill jako Geralt z Rivie

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2018 08:42 30
Reklama

Henryho Williama Dalglieshe Cavilla máme většinou zafixovaného jako Muže z oceli, neboli jako Supermana. Nechybělo mnoho, a náš pohled na pětatřicetiletého herce mohl být diametrálně odlišný - vybrala si jej totiž Stephanie Meyerová pro roli upíra Edwarda v sérii Stmívání. Cavill ale naštěstí není Pattinson a zatím není mnoho důvodů, proč si z něj utahovat. Slovíčko zatím je nicméně na místě. Jeho novou rolí je totiž Geralt z Rivie a teprve se ukáže, jak jej budeme v budoucnu vnímat.

Nový seriál od Netflixu by měl vyjít někdy v roce 2019, ale i když se to zdá být relativně blízko, příliš jsme o něm neslyšeli, natož z něj nic neviděli. Netflix se rozhodl tento stav změnit a divákům nového Zaklínače představit. Už se nemusíme spoléhat na fantazírování a různé fotomontáže, které spojují hru a Cavillovu tvář - teď tu před sebou máme hlavní postavu v plné parádě. A i když má teaser něco přes dvacet vteřin, spustil na internetu hotovou lavinu komentářů.

Henry Cavill totiž úplně nepřesvědčil, respektive především hráči mají s jeho podobou hned několik problémů. I my jsme vyjadřovali v minulosti určité pochybnosti nad hereckou volbou, na druhou stranu jsme se možná nechali ukolébat právě obrázky, které zase tak špatně nevypadaly. Jenže výsledek je přinejmenším kontroverzní a do herního Geralta má dost daleko. Podle některých jde o mix Legolase v podání Orlanda Blooma a Luciuse Malfoye z Harryho Pottera, kterého ztvárnil Jason Isaacs. To není úplně špatný tip!

Jenže je to trochu problém. Je důležité si uvědomit, že Netflix nevytváří příběhy na základě hry od CD Projektu - i když zaklínačská herní trilogie seriálové existenci rozhodně výrazně napomohla - nýbrž na základě knih. Geralt podle Netflixu tak není tak podobný jako Geralt ze hry, to ale neznamená, že by v obecné rovině neodpovídal "zadání". Nakolik se přes tento fakt ale my, hráči, přeneseme, je otázkou. Uvidíme za rok.

Mimochodem, rozluštěna byla i další hádanka, kdo bude představovat jednu z hlavních ženských rolí - Triss. Volba padla na Annu Shafferovou, kterou můžete znát třeba jako Romildu Vaneovou, jednu z vedlejších postav posledních filmů s Harrym Potterem. Kromě této menší role se objevila ještě v letošním menším snímku Vengeance. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama