Netflix zřejmě chystá seriál podle Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Netflix zřejmě chystá seriál podle Zeldy

Netflix zřejmě chystá seriál podle Zeldy

David Plecháček

David Plecháček

31. 10. 2018 10:17 6
Reklama

Nemusíte sledovat nejnovější trendy, abyste znali Netflix. Ostatně tahle severoamerická společnost je na trhu jednadvacet let. Raketový vzestup zaznamenala především po roce 2010 a jen za posledních pět let ztrojnásobila počet svých zaměstnanců. Ať už se pohybujete na internetu kdekoliv, všude na vás jistě vyskakují reklamy s novými seriály různých žánrů. Abyste se ale nedivili, až na vás vyskočí The Legend of Zelda.

Čtete správně. Poslední roky sice Netflix tlačí na svou vlastní produkci, to ale neznamená, že si nemůže půjčit námět odjinud. Tak vznikl například seriál na základě slavné Castlevania. A slaví úspěch, našla si cestu k fanouškům a cestu k druhé sérii. Velkou zásluhu na tom má producent Adi Shankar, který by Netflix mohl spojit s další veleslavnou videoherní sérií. Se Zeldou.

Informace se objevila v magazínu The Wrap, který právě Shankara s Nintendem spojuje. V pondělí tento tvůrce navíc podpořil teorii tím, že na svůj Instagram nahrál fotografii s následujícím textem: „Pracuji s ikonickou japonskou společností na adaptaci jedné z jejich ikonických videoherních sérií do podoby seriálu.“

The Legend of Zelda je bohatou studnicí, která jen čeká, až se jí někdo ujme. I jinak perfekcionalistické Nintendo zřejmě uznalo, že Netflix požadovaných kvalit dosahuje a že je jejich dvaatřicetileté dítě v dobrých rukou. Vždyť má na svém kontě necelou dvacítku nejrůznějších her v různých podobách, které jsou velmi často považovány za to nejlepší, co kdy hry nabídly. Nejinak tomu je i v případě posledního Breath of the Wild.

Podle všeho se více informací dozvíme v polovině listopadu. Přesně 16. totiž Shankar má oficiálně oznámit, o jaký projekt se vlastně jedná. Jestli půjde o příběhy Linka a samozřejmě o záchranu Zeldy z rukou Ganona, to teprve uvidíme. „Teď k tomuto tématu nemáme co říct,“ komentuje situaci stroze Nintendo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama