V DLC zůstane Spider-Man na Manhattanu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V DLC zůstane Spider-Man na Manhattanu

V DLC zůstane Spider-Man na Manhattanu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 9. 2018 12:53 1
Reklama

Pavoučí muž je pro mnohé fanoušky neodmyslitelně spjatý s New Yorkem, konkrétně s ostrovním Manhattanem. To je zkrátka místo, kam Spider-Man patří, kde chodí k volbám, do práce a do kina na premiéry nových superhrdinských filmů z dílny Marvelu. Celý příběh hry od Insomniac Games se na Manhattanu odehrává. Bude to samé platit i pro DLC?

Otázka se přímo nabízí, protože třeba Brooklyn je coby kamenem dohodil a eventuelně by mohlo jít o další zajímavou lokaci pro potírání zločinu. Na dohled je také socha Svobody, rozhled z pochodně by jistě stál za hřích. James Stevenson z Insomniac Games, který má na starost komunitu, se pro server Fandom vyjádřil, že jde v podstatě pouze o kulisy. „Všechny věci, které je možné vidět z Manhattanu, jako socha Svobody nebo lodě pohybující se v přístavu, nejsou plně vymodelovány, takže nemohou být použity v budoucích DLC. Jsou tam, protože bez nich by New York nebyl New Yorkem,” řekl Stevenson.

Neznamená to však, že by nad touto eventualitou dříve neuvažovali. Stevenson dodává, že se nechtěli dostat do stejné situace jako Grand Theft Auto, kde byly konkrétní lokace dočasně znepřístupněny zablokovanými mosty, což je podle Stevensena divné. Spider-Man má zkrátka jisté závazky na Manhattanu, i další příběh se tedy bude odehrávat na ostrově.

DLC epizody přinesou další obsah v podobě nového dobrodružství, nových obleků, schopností, udělátek a dalších věcí. První ze tří přídavků nese název The Heist, představí se v něm Felicia Hardy alias Black Cat.

Spider-Man vychází právě dnes. Při té příležitosti si můžete prohlédnout zbrusu nový trailer. Pokud ještě váháte, přečtěte si Pavlovu recenzi. Hru si můžete objednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama