V prvním DLC Spider-Man nahání Black Cat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V prvním DLC Spider-Man nahání Black Cat

V prvním DLC Spider-Man nahání Black Cat

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 9. 2018 08:00 42
Reklama

Není to ještě ani týden od doby, co jsme vám přinesli informace ohledně chystaného season passu pro Spider-Mana, který na naše PlayStationy 4 zamíří už tento pátek. Ještě, než hra samotná vůbec vyšla, už jsme dostali teaser na první DLC s podtitulem The Heist.

Video má sice jen něco málo přes půl minuty, ale dozvěděli jsme se z něj všechno, co potřebujeme. Dříve se spekulovalo, že hlavním lákadlem tohoto přídavku bude Felicia Hardy alias Black Cat a ukázalo se, že dohady fanoušků byly správné. Tato postava je ve světě Spider-Mana velmi známým zlodějem. Vyzývá Spider-Mana, aby ji chytil, takže se jí pravděpodobně bude snažit zabránit v nějaké loupeži. Nebo že by jí naopak pomohl? Nebylo by to poprvé, co spolu spojí síly.

Kolem teaseru se téměř okamžitě po jeho vydání strhla hádka mezi fanoušky kvůli vzhledu Black Cat. Pokud znáte nějaké komiksy, kde se tato postava vyskytuje, tak jistě víte, že ve valné většině případů se objevuje ve vyzývavějším kostýmu. Kritika míří hlavně na to, že Black Cat chybí výstřih. V dnešní době se najde opravdu málo her, u kterých by se podobné věci vůbec neřešili.

Na The Heist se můžete těšit 23. října. Následující měsíc pak přijde DLC Turf Wars a v prosinci to vývojáři završí se Silver Lining. Každé DLC bude stát 10 dolarů a pokud si pořídíte season pass, vyjdou vás všechny na 25 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama