Asphalt 9 vyzkoušely po týdnu miliony hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Asphalt 9 vyzkoušely po týdnu miliony hráčů

Asphalt 9 vyzkoušely po týdnu miliony hráčů

David Plecháček

David Plecháček

2. 8. 2018 12:32 8
Reklama

Jedna z nejznámějších sérií na mobilních telefonech, která se drží na vrcholu dlouhá léta, letos navázala už svým devátým dílem. Asphalt 9: Legends má ale svou vizuální stránkou blíže ke klasickým, řekněme třeba konzolovým hrám, než k mobilním platformám. Možná, že i vizuální stránka přitáhla k titulu po týdnu už 4 miliony hráčů.

Kdyby se to samé hře povedlo i na jiných zařízeních, okamžitě bychom o ní mluvili jako o absolutním hitu. Situace na mobilech je ale samozřejmě odlišná, především proto, že Asphalt je zdarma, ale i tak se jedná o úctyhodné číslo. Gameloft se s nimi zaslouženě chlubí: „Jsme hrdí, že jsme toho s Asphaltem 9 po letech vášnivé práce dosáhli,“ stojí v oficiálním prohlášení.

„Tato odpověď fanoušků zase jednou ukazuje, jaké má Gameloft při vytváření těch nejlepších mobilních her zkušenosti,“ chvástají se dále zástupci studia a samozřejmě děkují všem hráčům za projevenou důvěru i inspiraci do budoucna. Pokud si hru budete chtít vyzkoušet, samozřejmě můžete na iOS a zařízeních s Androidem. Na první pohled vás uchvátí grafika, ale pod pokličkou se stále nachází mobilní hra. Tak to mějte na paměti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama