Autoři Divisionu prý chystají battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Divisionu prý chystají battle royale

Autoři Divisionu prý chystají battle royale

David Plecháček

David Plecháček

5. 4. 2018 09:49 21
Reklama

Ve Švédsku mají napilno. Studio Massive z Malmö, které pod Ubisoftem vytvořilo například The Division a nyní chystá jeho pokračování, totiž pracují ještě na dalších projektech. Jedním z nich je hra založená na filmové značce Avatar Jamese Camerona, jehož druhý díl přijde do kin v prosinci 2019. Ani tak to ale není vše. Massive se chtějí svézt na popularitě jednoho žánru, o němž píšeme v poslední době den co den.

Web Game Reactor totiž přišel s informací, že tamní vývojáři připravují ještě jednu hru na motivy známého filmu Battle Royale. Stejnojmenný žánr roste s každým dnem, a zdá se, že do banku přidáme i novinku ze Švédska. Serveru to potvrdil nejmenovaný zdroj přímo ze studia. Podle něj přišlo zadání z Ubisoftu už letos v lednu.

Kouzlo v podobě úspěchu PlayerUnknown’s Battlegrounds nebo Fortnite je zdá se veliké a Ubisoft by mohl být prvním AAA vydavatelem, který mu podlehl. Game Reactor navíc usuzuje, že příprava takové hry by nemusela zabrat ani příliš času – Massive totiž všechny potřebné nástroje a jiné ingredience mají a stačí je dát pouze dohromady.

Uvidíme, kdy a jestli dojde k oficiálnímu odhalení. E3 je za dveřmi a Ubisoft na veletrhu pochopitelně nebude chybět. Možná, že tak známe další část vlastní náplně pravidelné tiskové konference.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama